Άμεση η κινητοποίηση του Δήμου Μαλεβιζίου για τη φωτιά

Petite Perle 300×250

Άμεση ήταν η κινητοποίηση όλου του μηχανισμού, τόσο των Σωμάτων Ασφαλείας όσο και του Δήμου Μαλεβιζίου προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην Βιομηχανική περιοχή Καβροχωρίου και είχε ως αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή του εργοστασίου ¨Πίτες Μακατουνάκης".

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Πετούσης, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Αλμπαντάκης και Γρηγόρης Φασουλάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γρηγόρης Περυσινάκης, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γιάννης Βάμβουκας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Άσπρης, ο Ειδικός Σύμβουλος Νίκος Πατραμάνης, καθώς και εθελοντές, συνδράμοντας στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σε δηλώσεις του στη Φωνή του Μαλεβιζίου" ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στις Πυροσβεστικές δυνάμεις, την Αστυνομία, την Πολιτική Προστασία του Δήμου, αλλά και στους εθελοντές, τους ιδιώτες, τους χειριστές των μηχανημάτων και στους εργαζόμενους του εργοστασίου για την άμεση επέμβαση. Η συνδρομή όλων ήταν καταλυτική στο να απομακρυνθεί κάθε κίνδυνος για την περιοχή μας. Ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Πετούση για την ετοιμότητα και τη συνεργασία με τα Σώματα Ασφαλείας στο συντονισμό της επέμβασης".


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ