Οι πρώτες εικόνες από την ολοσχερή καταστροφή του εργοστασίου Πίτες Μακατουνάκη

Petite Perle 300×250

Πραγματικά πονάει η ψυχή σου αντικρύζοντας τις εικόνες με τα αποκαίδια που άφησε πίσω της η χθεσινή φωτιά που είχε ώς αποτέλεσμα το εργοστάσιο Πίτες Μακατουνάκη που βρίσκεται στο δρόμο προς Κρουσσώνα να υποστεί ολοσχερή καταστροφή.

Με το πρώτο φως της ημέρας βρέθηκαν στο χώρο οι ιδιοκτήτες Μιχάλης και Μαρία Μακατουνάκη και δεν μπορούσαν να πιστέψουν το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη η επιχείριση τους.

Όπως μας δήλωσαν χθες κλαίγαμε συνεχώς με αυτό που βλέπαμε, αλλά σήμερα είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε όρθιοι και να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες να αποκαταστήσουμε τις ζημιές.

Από κοντά και τα δύο παιδιά τους ο ένας εξ αυτών ο Γιάννης ήταν στο εργοστάσιο και στην πρώτη γραμμή για την κατάσβεση της φωτιάς και τελικά από την ένταση των δραματικών στιγμών οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Αφού του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις είναι καλά στην υγεία του και πήρε εξιτήριο αργά χθες το βράδυ από το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Αρκετοί φίλοι και συγχωριανοί έσπευσαν στο χώρο του εργοστασίου για να συμπαρασταθούν στους ιδιοκτήτες και να τους εκφράσουν την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση τους.

Το προσωπικό της εταιρίας απομάκρυνε κιβώτια με προιόντα και καθετί που γλύτωσε από τη φωτιά και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις θα χρειαστεί η ανακατασκευή του εργοστασίου από την αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το εργοστάσιο ήταν ασφαλισμένο από φυσικές καταστροφές.

Όλοι αναγνωρίζουν ότι η ζημιά έγινε όταν λόγω των δυνατών ανέμων που επικρατούσαν, ενώ είχε τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά πετάχτηκαν σπίθες στον εσωτερικό χώρο του εργοστασίου με αποτέλεσμα να αρπάξουν οι πλαστικοί κάδοι ανακύκλωσης και σε χρόνο ρεκόρ τα πάνελ και να γίνει το κακό.

Να τονίσουμε ότι όχημα της πυροσβεστικής παρέμεινε όλη τη νύχτα στο εργοαστάσιο και μέχρι σήμερα το μεσημέρι για κάθε ενδεχόμενο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ