Σε LIVE μετάδοση από την ΚΡΗΤΗ TV στις 16.00 οι κληρώσεις της ΕΠΣΗ

Petite Perle 300×250

Με έναν ξεχωριστό τρόπο θα γίνουν φέτος οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό η ΕΠΣΗ ακύρωσε την εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη στο Δήμο Μαλεβιζίου καθώς δεν επιτρέπονται από τις συναθροίσεις.

Ωστόσο σε συνεργασία με την ΚΡΗΤΗ TV ετοιμάζεται μια μεγάλη παραγωγή για να μεταδοθεί LIVE η διαδικασία για να μπορούν να την παρακολουθήσουν όλα τα σωματεία και ο κόσμος του τοπικού ποδοσφαίρου!

Σήμερα στις 16:00 το απόγευμα άπαντες θα είναι συντονισμένοι στον τηλεοπτικό αέρα της ΚΡΗΤΗ TV, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία. Το παρών θα δώσει μόνο το προεδρείο της ΕΠΣΗ και τα μέλη των δύο αρμόδιων επιτροπών Πρωταθλήματος και Κυπέλλου ενώ θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση με γραφικά και ειδικές κάρτες για την εξέλιξη της διαδικασίας και την ενημέρωση του προγράμματος κάθε κατηγορίας αλλά και των ζευγαριών που θα αναδειχτούν στην 1η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Επίσης δεν θα λείψουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Οι κληρώσεις θα γίνουν με την τεχνογνωσία που προσφέρει ο κ. Δημήτρης Παπαματθαιάκης (Dp Studies) ενώ την ειδική εκπομπή που ετοιμάζει το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο της ΚΡΗΤΗ TV θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Μανόλης Βαρδαλαχάκης.

Να τονίσουμε επίσης ότι δόθηκαν στα σωματεία οι προκηρύξεις των διοργανώσεων της ΕΠΣΗ με την Α1 και Α2 Κατηγορία να ξεκινούν στις 11-12 Οκτωβρίου και την Β'-Γ' Κατηγορία στις 17-18 Οκτωβρίου. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ