Ευχαριστήριο από Μεγαλόνησο για το Ειδικό Αναβατόριο στο Κολυμβητήριο του Παγκρητίου

Petite Perle 300×250

Μετά από αίτημα του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Μεγαλόνησος τοποθετήθηκε στο Κολυμβητήριο του Παγκρητίου Σταδίου το Ειδικό Αναβατόριο που θα βοηθάει τους αθλητές κατά την είσοδο και έξοδος τους από την πισίνα.

Δείτς τι αναφέρει το Δ.Σ. του Συλλόγου:

Με μεγάλη χαρά, σας ανακοινώνουμε σήμερα ότι, αποκτήθηκε από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηρακλείου Ειδικό Αναβατόριο ώστε να βοηθάει τα άτομα με αναπηρία να μπαίνουν και να βγαίνουν στην πισίνα.

Πλέον ένα μεγάλο εμπόδιο που είχαν καθημερινά στις προπονήσεις τους οι αθλητές μας λύνεται οριστικά, βελτιώνοντας κατά πολύ τις συνθήκες προπόνησης τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη και την Περιφέρεια Κρήτης, που μετά από σχετικό αίτημα του σωματείου μας, σε συνεργασία με το δήμο Ηρακλείου κίνησαν τις διαδικασίες ώστε να αποκτήσουμε το αναβατόριο .

Η απόκτηση του αναβατορίου θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλήματος της κολύμβησης των ΑμεΑ στην πόλη μας , αλλά θα βοηθήσει και οποιοδήποτε πολίτη αντιμετωπίζει θέμα αναπηρίας και δυσκολευόταν να μπεί και να βγεί στην πισίνα.

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε επίσης ότι σε συνεργασία με τον πρόεδρο του ΕΑΚΗ κ. Λευτέρη Ζερβό είμαστε σε συνεννόηση για να μπορέσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα και το κολυμβητήριο του Λίντο να μπορέσει να αποκτήσει ένα παρόμοιο αναβατόριο.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΛΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΓΙΟΜΥΡΓΙΑΝΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΛΑΚΗΣ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ