Κατερίνα Στικούδη: Η ερώτηση που της κάνουν οι δημοσιογράφοι και την ενοχλεί

Τελευταία Ενημέρωση:

Οι απαντήσεις που έδωσε σε 10 καυτές ερωτήσεις

Καλεσμένη στο «Love It» με την Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε η Κατερίνα Στικούδη και απάντησε σε δέκα καυτές ερωτήσεις. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποια είναι η ερώτηση που της κάνουν οι δημοσιογράφοι και την ενοχλεί, πως αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια στο Instagram αλλά κι αν υπάρχει τραγούδι που έχει πει και το έχει μετανιώσει.

Η ίδια απάντησε στις ερωτήσεις: «Έχω πει παλιότερα τραγούδι, που τώρα δεν μου αρέσει και δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω. Όμως θυμάμαι δεν είχαμε κάνει video clip, οπότε είναι σαν να σώθηκε η φάση». «Με ενοχλεί πολύ όταν με ρωτούν οι δημοσιογράφοι πότε θα κάνω παιδάκι. Από τα 20 μου με ρωτούν και θεωρώ ότι είναι κάτι πάρα πολύ προσωπικό για να το δηλώσω».

«Δεν συνηθίζω να σβήνω σχόλια από το Instagram, ακόμα κι αν είναι αρνητικά. Εκτός αν είναι κάτι που προσβάλλει την οικογένειά μου ή κάποιον άλλον. Η μητέρα μου με έχει συμβουλεύσει να κάνω ότι νιώθω και αισθάνομαι δίχως να με νοιάζει τι μου λένε οι άλλοι τόσο στα επαγγελματικά μου όσο και στα προσωπικά μου».

Υπήρξαν άνθρωποι που της έδωσαν λάθος συμβουλές στην καριέρα της; «Ίσως είχα στο παρελθόν συνεργάτες που μου έδιναν λάθος συμβουλές αλλά πάντα φιλτράρω καλά αυτά που μου λέει ο άλλος, θα με προβληματίσει, θα το σκεφτώ αλλά πάντα οι επιλογές θα είναι δικές μου».

Με ποιον Έλληνα καλλιτέχνη δεν θα έκανε ντουέτο; «Δεν υπάρχει κάποιος που μπορώ να σκεφτώ. Δε θα ήταν κι ωραίο να το πω. Θέλω να δουλεύω με ανθρώπους που πραγματικά γουστάρουν αυτό που είμαι καλλιτεχνικά κι ως προσωπικότητα. Πολλές φορές μπορεί να μη συμβαδίζουν όλα αυτά σε μια συνεργασία αλλά το μόνο σίγουρο ότι θέλω να είμαι καλά».


Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...