Παρέμβαση του Βουλευτή Μανώλη Συντυχάκη στο κανάλι της Βουλής

Τελευταία Ενημέρωση:

Οι ΗΠΑ «έχουν έναν και μόνο στόχο, να μετατρέψουν τη χώρα και το νησί της Κρήτης σε ένα ορμητήριο πολέμου και μαγνήτη κινδύνων για τη χώρα», επισήμανε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μανώλης Συντυχάκης, μιλώντας σήμερα στο Κανάλι της Βουλής για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Αμερικανού ΥΠΕΞ στην Ελλάδα.

Υπογράμμισε ότι το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που έγινε χτες στα Χανιά έδωσε αποστομωτική απάντηση ότι ο Πομπέο, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ είναι ανεπιθύμητοι στη χώρα μας.

Επίσης, ανέφερε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ αναλαμβάνει τεράστιες ευθύνες που εμπλέκει τη χώρα και το λαό σε τέτοιους κινδύνους, ενώ ανέδειξε τις ευθύνες και των προηγούμενων κυβερνήσεων όπως του ΣΥΡΙΖΑ που έστρωσε το δρόμο. Πρόσθεσε πως οι διευθετήσεις που δρομολογούνται στην περιοχή θα σημάνουν την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Ολόκληρη η παρέμβαση του Μ.Συντυχάκη:

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...