Το ευχαριστώ του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας για τις επετειακές εκδηλώσεις

Τελευταία Ενημέρωση:

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκαν και φέτος στη Δαμάστα, κατά το διάστημα 08-21 Αυγούστου 2020, οι Επετειακές Εκδηλώσεις (όλες είχαν ελεύθερη είσοδο) για τα 76 Χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Δαμάστας. Αποτελούν ορόσημο για τους απανταχού Δαμαστιανούς και είναι οι σημαντικότερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας και των απανταχού Δαμαστιανών, επαναλαμβάνονται ανελλιπώς τα τελευταία 38 Χρόνια ως φόρος τιμής στην μνήμη των 30 Δαμαστιανών που εκτελέστηκαν την περίοδο της Ναζιστικής Κατοχής από τους Γερμανούς και στο ολοκαύτωμα της Δαμάστας που ακολούθησε.

Οι φετινές εκδηλώσεις υλοποιήθηκαν σε μια δύσκολη συγκυρία για όλους μας λόγω της πανδημίας και μπορεί να μην είχαν το εύρος προηγούμενων ετών αλλά μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο κεντρικός σκοπός των εκδηλώσεων επετεύχθη και κυρίως αυτό έγινε με απόλυτη ασφάλεια για διοργανωτές και παρευρισκόμενους.

Ως διοργανωτές, το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχή ολοκλήρωση των Επετειακών Εκδηλώσεων, ειδικότερα ευχαριστούμε:

Τους Συνδιοργανωτές των Εκδηλώσεων, τον Δήμο Μαλεβιζίου, το Τοπικό Συμβούλιο Δαμάστας, τον Αθλητικό Όμιλο Δαμάστας, την Ένωση Θυμάτων Ολοκαυτώματος Δαμάστας και την Ενορία Αγίου Γεωργίου Δαμάστας.

Τους Χορηγούς των εκδηλώσεων: Τον Χρυσό Χορηγό Βρεφικό Σχολείο – Νηπιακός Σταθμός «ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΚΙΑ ΜΑΣ». Τους Χορηγούς: ΜΑΚΟ Κρήτης – Αφοι ΛΥΤΙΝΑ Ο.Ε., Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ, DISH Club, TOUCAN Restaurant-CafeBar, Νερά ΖΑΡΟΣ, ΠΕΝΗΝΤΑ – ΠΕΝΗΝΤΑ (50-50), AVLI Bar-Restaurant,   Εμπόριο Φρούτων Λαχανικών ΠΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Εμπόριο Ζωοτροφών Γ & Ε. ΣΑΡΡΗΣ Ο.Ε., Βιοτεχνία Κρέατος ΜΑΡΚΟΣ ΚΡΑΣΑΝΑΚΗΣ, ΗΛ.ΠΑ. Καβρός Μιχάλης & ΣΙΑ ΟΕ, Γραφίστα ΛΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥ, Μοριακή Βιολόγο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΦΟΥΚΑΡΑΚΗ – ΜΑΥΡΑΚΗ, Μεταφορική STEFANAKIS, Αγροκτήματα ΜΑΝΟΥΡΑ, Φανοποιεία Βαφές «ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΙΓΩΝΗΣ», Ταβέρνα ΔΑ-ΜΑ, Super & Mini Markets SMART, Επιγραφές ΚΑΝΑΚΗΣ, Rent a Car ZYGOS, ΠΥΡΑΜΙΔΑ – Ιωάννα Ασκιανάκη, Τεχνικό Γραφείο ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, Λογιστικό Γραφείο ΣΑΡΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, SKIVALOS Photography.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά) που στηρίζουν διαχρονικά τις δραστηριότητες

Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και σε όλες τις Δαμαστιανές και Δαμαστιανούς και τους φίλους του χωριού που συνέβαλαν αποφασιστικά με την εθελοντική τους προσφορά και φυσικά με την παρουσία τους στην επιτυχή έκβαση των εκδηλώσεων.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και ευχόμαστε Καλή Αντάμωση πάντα με Ασφάλεια και Υγεία!!

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστα

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...