Ημερίδα Τουρισμού ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ με την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης

Petite Perle 300×250

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Περιφέρειας Κρήτης το περιοδικό ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, διοργανώνει Ημερίδα Τουρισμού «ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» το Σαββάτο 3 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10:30 πμ στα Χανιά στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων – ΜΑΙΧ, Αίθουσα «Ποσειδών».

Θέμα της Ημερίδας, σύμφωνα με τον διοργανωτή, η οικονομία της Κρητικής Φιλοξενίας για το 2021, Κρήτη-4 Εποχές με σκοπό τη παραγωγή αποτελεσμάτων τα οποία να μπορούν να αξιοποιηθούν από επιχειρηματίες και φορείς του νησιού.
Συμμετέχουν ομιλητές από τον ΕΟΤ, την Περιφέρεια Κρήτης, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Ι.Τ.Ε., ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., Μ.Α.Ι.Χ., Α.Σ.Τ.Ε.Κ., την Τοπική Αυτοδιοίκηση, επαγγελματικοί φορείς και επιχειρηματίες του τουρισμού, του πρωτογενή τομέα και των υπηρεσιών.

Προσκεκλημένοι και ενδιαφερόμενοι, λόγω υγειονομικών συνθηκών θα παρακολουθήσουν την Ημερίδα μέσω διαδικτύου από την Ψηφιακή Πλατφόρμα ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ (www.e-inon.gr/creta/), την Ψηφιακή Εφημερίδα Γραφίδα (www.grpress.gr/) και στο YouTube: https://youtu.be/JgUMeJkpd-A

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα εφαρμοστούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα αντιμετώπισης του νέου κορωνοϊού (COVID-19).



Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ