Στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» δύο έργα του Δήμου Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» για «κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμων» εντάσσονται – σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών- δύο έργα του Δήμου Ηρακλείου, συνολικού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.

Πρόκειται για το Αθλητικό Κέντρο Αγίας Αικατερίνης και για την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα του ποδοσφαιρικού γηπέδου «Σκουρέλος».

Στην απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών αναφέρεται «Αποφασίζουμε την ένταξη στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», στο πλαίσιο της Πράξης: «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ηρακλείου» συνολικού προϋπολογισμού 600.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Ηρακλείου. Η πράξη αποτελείται από τα δύο εξής υποέργα:

Υποέργο 1: «Αθλητικό Κέντρο Αγίας Αικατερίνης (Τμήμα Α)» προϋπολογισμού 400.000, 00 ( συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ με φορέα υλοποίησης το Δήμο Ηρακλείου).

Υποέργο 2: «Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαιρικού γηπέδου 11Χ11 αθλητικής εγκατάστασης «Σκουρέλος» συνολικού προϋπολογισμού 200.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Ηρακλείου.

Η χρηματοδότηση των έργων είναι εξολοκλήρου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ). Τα έργα θα υλοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ