Ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις στην Αθήνα-Φρούριο η περιοχή γύρω από το Εφετείο

Petite Perle 300×250

Στις 9:00 το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις φορέων, οργανώσεων και πολιτικών κομμάτων με δεκάδες κόσμου να συγκεντρώνονται έξω από το Εφετείο Αθηνών.

Μέτρα τύπου Πολυτεχνείου εφαρμόζει η ΕΛΑΣ ενόψει της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Ήδη, από νωρίς το πρωί ξεκίνησε η προσέλευση στο Εφετείο των δικηγόρων και των δικαστικών που ακολούθησαν ειδική διαδρομή συνοδεία αστυνομίας ενώ έντονο είναι το ενδιαφέρον και των ξένων ΜΜΕ που έστειλαν διαπιστευμένους δημοσιογράφους για να καλύψουν την σημερινή συνεδρίαση.

Λίγο μετά τις 8.30 το πρωί το κατώφλι του δικαστηρίου πέρασε και η Μάγδα Φύσσα χωρίς να κάνει καμία δήλωση.

Τα αντιφασιστικά καλέσματα των διαδηλωτών είναι πολλά από οργανώσεις και κόμματα που βρίσκονται έξω από την δικαστική αίθουσα.

Στην λεωφόρο Αλεξάνδρας έχει διακοπεί η κυκλοφορία, ενώ εκεί υπάρχουν αρκετές κλούβες των ΜΑΤ. Κλειστή είναι και η Λουκάρεως με τους αστυνομικούς να επιτρέπουν την είσοδο μόνο σε όποιον έχει δικηγορική ταυτότητα ή κλήτευση μάρτυρα. Την ίδια ώρα με ένα πελώριο πανό που γράφει «Ο λαός απαιτεί οι ναζί στη φυλακή» ξεκινά η μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

Υπενθυμίζεται τα πρώτα καλέσματα ξεκίνησαν με συγκέντρωση στις 9πμ έξω από το Μετρό Αμπελοκήπων, ενώ ο κύριος όγκος όσων πάρουν μέρος, αναμένεται να συγκεντρωθεί στις 11πμ, που θα είναι σε εξέλιξη και οι στάσεις εργασίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κάλεσε όλες και όλους, τα μέλη, τους φίλους του και κάθε δημοκρατικό πολίτη, στη μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο στις 9.30 το πρωί (Λουκάρεως και Λ. Αλεξάνδρας), εν όψει της ανακοίνωσης της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ