Τα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Tα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση συζητήθηκαν στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε στη Λότζια ,το πρωί της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός με τον Τομεάρχη και τον Αναπληρωτή Τομεάρχη  Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη και Μίλτο Χατζηγιαννάκη αντίστοιχα.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των επαφών των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή  τις τροπολογίες του Υπουργείου Εσωτερικών για την Τοπική και την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Παράλληλα συζητήθηκαν κρίσιμα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως είναι η πανδημία Covid 19 και η διαχείριση των απορριμμάτων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη και οι βουλευτές Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης και Χάρης Μαμουλάκης, ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης, μέλος της Κ.Ε. του κόμματος και μέλος του δ.σ. της ΚΕΔΕ Δημήτρης Μπίρμπας, ο γραμματέας της Ν.Ε. Ηρακλείου Δημήτρης Κλαράκης, και στελέχη του κόμματος, καθώς και η Γ.Γ του Δήμου Ευγενία Στυλιανού. Νωρίτερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου είχε δεχτεί στο γραφείο του και τον βουλευτή Σωκράτη Βαρδάκη.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...