Άγιος Δημήτριος-ΟΦΑΜ 1-1: Δεν «χ»άρηκε κανείς στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος

Petite Perle 300×250

Με ισοπαλία ξεκίνησαν Άγιος Δημήτριος και ΟΦΑΜ το νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ παίρνοντας από ένα βαθμό ο καθένας.

Το παιχνίδι είχε αρκετά υψηλό ρυθμό με τη μπάλα να είναι συνέχεια πάνω κάτω με σκληρές μονομαχίες αλλά λιγοστές ευκαιρίες για γκολ.

Ο ΟΦΑΜ μπορούμε να πούμε ότι ήταν ελάχιστα καλύτερος έχοντας περισσότερο την μπάλα στα πόδια του, έβγαλε αντίδραση όταν έμεινε πίσω στο σκορ και ισοφάρισε αλλά δεν μπόρεσε να γυρίσει το παιχνίδι και να φύγει με το τρίποντο από το γήπεδο της Δαμάστας. Από την άλλη ο Άγιος Δημήτριος εμφανίστηκε αρκετά δυνατός ειδικά στα πρώτα 20 λεπτά και έδειξε με το καλημέρα πως θα είναι μια ομάδα που θα κόψει πολλούς βαθμούς με οποιοδήποτε αντίπαλο και θα κερδίσει αρκετά παιχνίδια.  

Στο 25' από φάουλ του Σερπετζόγλου από τα δεξιά, ο Μανωλακάκης βγήκε και έδιωξε με μπουνιές αλλά η μπάλα κατέληξε στον Στρατηγάκη που σούταρε όμως ψηλά άουτ.

Στο 42' ο Σκουλούδης σε αντεπίθεση μπήκε στην περιοχή, σούταρε αλλά ο Μανωλακάκης απομάκρυνε με σχετική ευκολία.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν και τα δύο γκολ και έγιναν και κάποιες σημαντικές ευκαιρίες που αν γινόταν γκολ το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό για τις δύο ομάδες.

Στο 53' ο Σταυριανός από πλάγια θέση έκανε σέντρα σούτ αλλά ο Σαμαριτάκης σε ετοιμότητα απομάκρυνε.

Στο 67' ο Σερπετζόγλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ απείλησε τον Μανωλακάκη που απέκρουσε με δυσκολία.

Στο 71' ο Μαργαριτσανάκης ανέτρεψε στην περιοχή τον Σταυριανό και ο διαιτητής κύριος Δασκαλάκης έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκαγκάκης που έκανε το 1-0.

Στο 76' ο Τσαφαντάκης πέρασε δύο παίκτες από τα αριστερά, σέντραρε στο ύψος της περιοχής στον Γκαγκάκη που σούταρε όμως ψηλά άουτ.

Στο 84' ήρθε η ισοφάριση για τον ΟΦΑΜ μετά από σέντρα του Κολλαρετάκη ο Κοσκινάς από πολύ κοντά έγραψε το 1-1.

Στο 89' Ο Κοσκινάς πήγε να φέρει τούμπα το παιχνίδι αλλά το σουτ του εξ' επαφής έφυγε ελάχιστα μακριά από το αριστερό δοκάρι του Μανωλακάκη.

Στο 92' ο Άγιος Δημήτριος έφυγε στην αντεπίθεση με τον Σχοιναράκη που έκοψε από τα δεξιά στον Σταυριανό που σούταρε από κοντά αλλά ο Σαμαριτάκης έκανε την επέμβαση του αγώνα και απομάκρυνε με τα πόδια κρατώντας το 1-1.

Συνθέσεις:   

Άγιος Δημήτριος: Μανωλακάκης, Β. Μανωλακάκης, Σαλούστρος, Αναγνωστάκης, Μπεζάνι, Κατσαμάνης, Τσαφαντάκης, Σταυριανός, Νύκταρης(73' Πατραμάνης), Σχοιναράκης, Γκαγκάκης.

ΟΦΑΜ: Σαμαριτάκης, Μαργαριτσανάκης, Ρογδιανάκης(72' Κολλαρετάκης), Στρατηγάκης, Δεληγιαννάκης, Καπιζιώνης, Σερπετζόγλου, Κίσσας, Γενιτσαρίδης(55' Κοσκινάς), Σκουλούδης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ