Με Κενδριστάκη σκόρερ ο ΠΑΟΚ 1-0 τη Μινωική

Petite Perle 300×250

Με νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α1 ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας τη Μινωική στον Κρουσώνα με 1-0 ο ΠΑΟΚ χωρίς να πιάσει καμία σπουδαία απόδοση, ήταν ανώτερος σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα απέναντι σε μια Μινωική η οποία είχε πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά αλλά ήταν ανύπαρκτη επιθετικά.

Το χρυσό γκολ για τον ΠΑΟΚ σημείωσε στο 67' ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Κενδριστάκης με ωραία προσπάθεια και συρτό σουτ μέσα από την περιοχή.

 Από τον ΠΑΟΚ κορυφαίος παίκτης ήταν ο Ανωγειανάκης από τον οποίο ξεκινούσε κάθε καλή επιθετική προσπάθεια της ομάδας του ενώ διακρίθηκαν και οι Παπαδιός, Σκούφος Λουμπάκης.

Από τη Μινωική κορυφαίοι ήταν οι κεντρικοί αμυντικοί Καραντινός, Βιτσαράς και οι πλάγιοι μπακ Στακάκης και Χατζηδημητρίου.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χαραλαμπάκης, Σαριδάκης, Λιοδάκης, Λουμπάκης, Πήλιος, Παπαδιός, Κενδριστάκης(93' Σακλαμάκης Π.), Σκούφος, Μαραθιανός(80' Σακλαμάκης), Ανωγειανάκης, Ρομπάκης(66' Στρατήγης)

Μινωική: Αμπατζής, Χατζηδημητρίου, Στακάκης, Καραντινάκης, Ρουμελιώτης(84' Βιτσαξάκης), Βιτσαράς, Μαρκόπουλος(73' Πατσάκης), Καστελλιανάκης, Ταμπάκης(84' Παρτάλης), Ανδρεαδάκης(37' λ.τ. Σταυρουλάκης), Αστυρακάκης(73' Καμαράτος)

Να σας θυμίσουμε ότι μπορείτε να δείτε ολόκληρο τον αγώνα εδώ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ