Νίκη με ανατροπή για την Τύλισο 3-1 τον ΕΓΟΗ

Petite Perle 300×250

Με το δεξί ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα της Α2 η Τύλισος που κέρδισε με ανατροπή τον ΕΓΟΗ με 3-1.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 32' με το γκολ του Παναούση μέσα από την περιοχή βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Στην αμέσως επόμενη φάση όμως ο ΕΓΟΗ είχε μείνει στους πανηγυρισμούς και ο Λέκκα με πλασέ έκανε το 1-1 φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα πολύ γρήγορα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τύλισος με το βαρύ της πυροβολικό τον Γιάννη Χατζηγεωργίου έβαλε δύο γκολ και πήρε την νίκη. Σημαντικό ρόλο στην ήττα του ΕΓΟΗ  έπαιξε και η αποβολή του Καβάφη στο 67' και τα δύο δοκάρια που είχαν οι φιλοξενούμενοι με τους Παναούση και Γιακουμάκη που δεν έγιναν γκολ.

Το 2-1 ήρθε στο 51' με εξαιρετικό τελείωμα του Χατζηγεωργίου και το τελικό 3-1 έγινε μερικά λεπτά πριν συμπληρωθούν τα 90 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του ίδου παίκτη που δείχνει από το ξεκίνημα τις διαθέσεις του.  

Συνθέσεις:

Τύλισος: Γιανναδάκης, Παπάζογλου, Τσαχάκης, Καβάφη, Χατζηγεωργίου, Νταβουλαρέας (46' Δημοσθένους), Κουρνιδάκης, Ευριπίδου, Λέκκας, Μανιούδης, Μαματζάκης (60' λ.τρ. Μαθιουδάκης – 85' Τζανής)

ΕΓΟΗ: Χαραλαμπάκης, Κέσκος (10' λ.τρ. Γιακουμάκης), Παπουτσάκης (55' Ρουμελιώτης), Στεφανής, Αεράκης, Γεωργαλής, Περυσινάκης, Παπουτσιδάκης, Παναούσης, Πασπαλάκης, Παπαγγελής (80' Γεωργιάδης)

Φώτο αρχείου

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ