Νέες εργασίες στο Γυμνάσιο Γαζίου (φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Με το καλημέρα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Γαζίου βρέθηκαν στο Γυμνάσιο Γαζίου μαζί με τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Ανδρέα Παντερή, έπειτα από πρόσκληση του τελευταίου, για τις αλλαγές που αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Οι δύο φορείς, αφού έκαναν αυτοψία στο χώρο, πρότειναν να μπουν στην αυλή περίπου 10 δέντρα (χαρουπιές) και 10 παγκάκια. Οι χαρουπιές θα μπουν εντός της αυλής στα δεξιά και απέναντι από την κεντρική είσοδο. Ανάμεσα στις χαρουπιές θα τοποθετηθούν τα παγκάκια, ενώ θα χτιστεί ένα επιπλέον πεζοδρόμιο.

Σε αυτό το σημείο θα χτιστεί το νέο πεζοδρόμιο.
Πάνω στο πεζοδρόμιο θα φυτευτούν οι χαρουπιές και θα τοποθετηθούν τα παγκάκια.

Επίσης, θα φυτευτούν επιπλέον άλλες 6 χαρουπιές πίσω από τις βρύσες, ενώ τέλος του μήνα όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Μιχάλης Αλμπαντάκης, υπάλληλοι της Υπηρεσίας Πρασίνου θα επισκεφτούν το Γυμνάσιο για τα απαραίτητα κλαδέματα των δέντρων.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί ότι οι χαρουπιές είναι προσφορά του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βαγγέλη Παρασύρη.

Ο κ. Παντερής με τα μέλη του Συλλόγου έλεγξαν επίσης τους προβολείς που υπάρχουν στο Γυμνάσιο και ζήτησαν να μπουν περισσότεροι, έτσι ώστε να είναι επαρκής ο φωτισμός τις απογευματινές ώρες που το Γυμνάσιο παραμένει ανοιχτό λόγω προπονήσεων μπάσκετ και βόλεϊ.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι σήμερα στρώνεται και το πάρκινγκ νότια του Γυμνασίου με Θραυστό Υλικό Οδοστρωσίας (3Α).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ