Μπουτσικάρης: «Έγινε ένα σημαντικό βήμα προς την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα»

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης μίλησε για την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τόνισε πως έγινε ένα σημαντικό βήμα για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Αντιπροσωπεία της Super League Interwetten, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Λεωνίδα Μπουτσικάρη και τα μέλη της ομάδας εργασίας της διοργανώτριας αρχής (εκπρόσωπος ΠΑΕ ΑΕΛ Σωτήρης Μάρκου, αναπ. πρόεδρος Super League και εκπρόσωπος ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. Κάτια Κοξένογλου, εκπρόσωπος ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, εκπρόσωπος ΠΑΕ ΟΦΗ Ηλίας Πουρσανίδης), καθώς και στελέχη των εταιριών ηλεκτρονικής διάθεσης εισιτηρίων, TicketMaster και Viva πραγματοποίησαν σήμερα θεσμική σύσκεψη εργασίας στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, υπό τους Υφυπουργούς Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν να παρουσιαστεί στους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας το αναλυτικό σχέδιο της Super League Interwetten για τη σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα της.

Ο πρόεδρος της Super League Λεωνίδας Μπουτσικάρης έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, ως Super League, που το συγκεκριμένο και ουσιαστικό πλαίσιο προτάσεων και ο σχεδιασμός που παρουσιάσαμε σήμερα για τη σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, αντιμετωπίστηκε τόσο θετικά από τους Υφυπουργούς Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στους οποίους εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την αρωγή και την προσπάθειά τους.

Η σημερινή παρουσίαση του ολοκληρωμένου σχεδίου της Super League είναι απότοκο των συναντήσεων που είχαμε με τους κ.κ. Χαρδαλιά και Αυγενάκη το προηγούμενο διάστημα, οι οποίοι με εποικοδομητικό τρόπο συντέλεσαν ώστε να έχουμε σήμερα αυτό το θετικό αποτέλεσμα.

Η Super League, από την πρώτη στιγμή, με σοβαρότητα, επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης, μέσω της ομάδας εργασίας που ασχολήθηκε καθημερινά με το θέμα της επιστροφής των φιλάθλων, σε συνέχεια ομόφωνων αποφάσεων του Διοικητικού της Συμβουλίου, συνέταξε ένα αναλυτικό σχέδιο, το οποίο αξιοποίησε τόσο τη διεθνή εμπειρία, όσο και την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε από την επιτυχημένη διοργάνωση των play off και των play out, όσο και κατά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η Super League είχε πει ότι “ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δε μπορεί να υπάρξει.”

Σήμερα έγινε ένα αποφασιστικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση και φυσικά σε στενή και συστηματική συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς και τους εξειδικευμένους επιστήμονες που απαρτίζουν τις επιτροπές Εμπειρογνωμόνων της Πολιτείας, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή βήμα-βήμα, μέχρι να ευοδωθούν με τον καλύτερο τρόπο οι προσπάθειες όλων μας, πάντοτε με απόλυτο σεβασμό στα όσα προβλέπονται στα Πρωτόκολλα και με πρωταρχικό μέλημα τη διαφύλαξη της Υγείας όλων».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...