Τεχνική υποστήριξη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας από τον ΟΑΚ

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Η τεχνική υποστήριξη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου κ. Μ. Φραγκάκη με τον Δ/ντα Σύμβουλο του ΟΑΚ κ. Ά. Παπαδογιάννη

Συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ) κ. Άρη Παπαδογιάννη είχε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης, στα γραφεία του ΟΑΚ στο Ηράκλειο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης – στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γαβριήλ Κουρής και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Προγραμματισμού και Αθλητισμού κ. Μανώλης Σμυρνάκης –  συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας για την υποστήριξη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας σε ότι αφορά την ωρίμανση μιας σειράς μελετών για την αναβάθμιση- βελτίωση των αθλητικών υποδομών του Δήμου, σε συνέχεια και της πρόσφατης συνάντησης που είχε η Δημοτική Αρχή με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Παράλληλα, εξετάστηκε η προοπτική τεχνικής υποστήριξης του Δήμου από τον ΟΑΚ για την προώθηση αναπτυξιακών έργων και δράσεων που απαιτούν εξειδικευμένη τεχνογνωσία για την ωρίμανση – υλοποίηση τους, αξιοποιώντας τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία και προγράμματα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...