Αναβολή της Δίκης για την δολοφονία του Μανώλη Στρατάκη στα Ανώγεια

Petite Perle 300×250

Aναβολή για τις 17 Δεκεμβρίου πήρε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων για το αιματηρό επεισόδιο των Ανωγείων που είχε λάβει χώρα στις 9 Απριλίου του 2017, στη διάρκεια του οποίου νεκρός είχε πέσει ο 23χρονος Μανώλης Στρατάκης. 

Η υπόθεση αναβλήθηκε εξαιτίας της απουσίας ενός βασικού μάρτυρα .

Η αναβολή της δίκης προκάλεσε την έντονη διαμαρτηρίας των συγγενών του θύματος οι οποίοι ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο άνδρες σε πρώτο βαθμό είχαν κριθεί ένοχοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Στον 22χρονο γιο επιβλήθηκε φυλάκιση 25 ετών αναγνωρίζοντας του το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Ο 55χρονος πατέρας είχε κριθεί ένοχος για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία και σε απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς και για τα αδικήματα της οπλοφορίας, οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Ακόμα είχαν καταδικαστεί μέλη της οικογένειας τους 23χρονου θύματος . Ο ένας αδερφός του κρίθηκε ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράνομη οπλοχρησία, οπλοφορία και οπλοκατοχή, ο δεύτερος αδερφός για παραβάσεις περί όπλων, καθώς αθωώθηκε για την απόπειρα κατά των κατηγορουμένων και ο πατέρας του θύματος για οπλοκατοχή.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ