Δείπνο με παγκρήτιο χαρακτήρα στη Γ΄Εθνική με πρωτοβουλία του Α.Ο.Δαμάστας

Petite Perle 300×250

Ο Α.Ο ΔΑΜΑΣΤΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΕ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗ, ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ, ΣΥΡΙΓΩΝΑΚΗ

Λίγες ώρες πριν οι ομάδες του κρητικού ομίλου της Γ' Εθνικής βρεθούν στα γήπεδα για την πρώτη επίσημη σέντρα της σεζόν, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν άπαντες σε ένα δείπνο με παγκρήτιο χαρακτήρα!

Ο ΑΟ Δαμάστας πήρε την πρωτοβουλία να ενώσει το κρητικό ποδόσφαιρο και προσκαλεί σε δείπνο τους προέδρους όλων των ομάδων της Γ' Εθνικής και των ΕΠΣ της Κρήτης! Η εκδήλωση, όπου επίσημοι προσκεκλημένοι είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Συριγωνάκης, θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής στο Bar-Restaurant "AVLI", ιδιοκτησίας του προέδρου του Δ.Σ. ΑΟ Δαμάστας κ. Γιώργου Πολυχρονάκη.

Η επίσημη πρόσκληση που εστάλη ήδη στους προέδρους των ομάδων της Γ' Εθνικής και στους προέδρους των κρητικών ΕΠΣ, είναι η εξής:

«Με την ευκαιρία της έναρξης του 10ου ομίλου της Γ' Εθνικής και στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας που διέπει τις 16 ομάδες της Κρήτης που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα, όπως και με το πνεύμα συγκρητισμού των ποδοσφαιρικών Ενώσεων του νησιού, ο ηγέτης του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνης Παπαδάκης, ο πρόεδρος κ. Γιώργος Πολυχρονάκης και το Δ.Σ. του σωματείου μας, προσκαλεί τον πρόεδρο του σωματείου σας σε δείπνο που θα παραθέσει σε όλους τους προέδρους των ομάδων της Γ' Εθνικής και τους προέδρους των ΕΠΣ κάθε νομού, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και ώρα 20:30 στο Bar-Restaurant "AVLI", το οποίο βρίσκεται μέσα στο λιμάνι του Ηρακλείου στην Λεωφ. Νεάρχου 10. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα…

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΟ ΔΑΜΑΣΤΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ