Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στον Α.Ο. Ρογδιάς

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Α.Ο. Ρογδιάς έκανε τον αγιασμό για την φετινή αγωνιστική περίοδο από τον παπά Γιώργη Δαμιανάκη, ο οποίος έχει διατελέσει γραμματέας τα πρώτα χρόνια της ομάδας.

Ο πάτερ συμβούλεψε τους ποδοσφαιριστές να ακούν τον προπονητή τους με πίστη και αφοσίωση , ξεκινώντας με αισιοδοξία τις υποχρεώσεις τους ενώ ευχήθηκε καλή πορεία με υγεία σε όλους τους παρεβρισκόμενους.

Η διοίκηση με την σειρά της έδωσε 10 εισητήρια διαρκείας στους παίκτες να τα διαθέσουν στους φίλους της ομάδας , επιπλέον δεξίωσε την ομάδα με τραπέζι στο καφενείο “Γαλανός” που βρίσκεται στην πλατεία της Ρογδιάς.

Οι υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν με την αναμέτρηση με τον Παναθηναικο Ηρακλείου στο γήπεδο του Αλμυρού το Σάββατο 17/10/2020 στις 16.00 το απόγευμα , ενώ στην συνέχεια η ομάδα έχει αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη 21/10/2020 με αντίπαλο τον Κόρακα στις 16.00 στο γήπεδο Αλμυρού .

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...