ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ: Το γεφύρι της Άρτας στην… οδό Απολλωνίας

Petite Perle 300×250

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται πρόβλημα στο δίκτυο της οδού Απολλωνίας. Πέρυσι τον Ιούλιο η Φωνή του Μαλεβιζίου είχε αναφερθεί και πάλι στο πρόβλημα με το δίκτυο. 'Ένα χρόνο μετά και με τη ΔΕΥΑΜ να πηγαίνει σσε τακτά χρονικά διαστήματα στην περιοχή για την επίλυση, οι κάτοικοι βρίσκονατι για μία ακόμη φορά στο ίδιο έργο θεατές.

Όπως αναφέρουν στη «Φωνή του Μαλεβιζίου» σε δύο χρόνια ο αγωγός έχει σπάσει πέντε φορές, με τους ίδιους να περνούν πάνω από τις λάσπες και τα νερά για να μπουν στα σπίτια τους. Την περασμένη Τρίτη μετά τις εκκλήσεις τους στη ΔΕΥΑΜ, συνεργείο με 4 εργάτες μετέβη στην περιοχή και αποκατέστησε τη ζημιά. Δύο, μας λένε, έσκαβαν το δρόμο, ένας ήταν στο τσαπάκι και ένας στο φορτηγό.

Κι ενώ οι κάτοικοι έλπιζαν ότι έστω για λίγο καιρό θα πατούν στα στεγνά, την άλλη μέρα το πρωί και συγκεκριμένα την Τετάρτη, τα νερά έτρεχαν πάλι στο δρόμο αφήνοντας λάσπες και λακούβες.

Γιάννης Βάμβουκας: Καινούριο δίκτυο στην Απολλωνίας

Η "Φωνή του Μαλεβιζίου" επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΜ Γιάννη Βάμβουκα, ο οποίος δηλώνει ότι "έχουμε πραγματοποιήσει μικρές παρεμβάσεις στο δίκτυο της Απολλωνίας, όμως αυτό δεν είναι αρκετό, αφού λόγω παλαιότητας δημιουργείται αμέσως άλλη ζημιά».

Και συνεχίζει: «Φτιάχνουμε το δίκτυο σε ένα σημείο και σπάει λίγο παρακάτω, γι' αυτό την επόμενη εβδομάδα η ΔΕΥΑΜ θα προχωρήσει σε αντικατάσταση του παλαιομένου δικτύου με καινούριο κι έτσι θα σταματήσει η ταλαιπωρία των κατοίκων».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ