Τραγωδία στα Τρίκαλα: Κρεμάστηκε 21χρονη φοιτήτρια στο σπίτι της

Petite Perle 300×250

Νεκρή βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 21χρονο κορίτσι στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr το κορίτσι σπούδαζε στην Αθήνα και είχε επιστρέψει στο χωριό της για λίγες μέρες όπου διέμεινε μόνη, καθώς οι γονείς της εργάζονται εποχικά σε νησιά.Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες μέρες, οπότε και αναζητούνταν και βρέθηκε από τους γείτονές της νεκρή. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, άντρες της οποίας ερευνούν το χώρο.

Η κοπέλα ήταν μοναχοπαίδι σύμφωνα με το Trikalaola.gr και οι γονείς της ζουν μόνιμα στην Πάρο για επαγγελματικούς λόγους. Μάλιστα ήδη έχουν ενημερωθεί από την Αστυνομία για την τραγωδία που τους βρήκε.

Η ίδια ήταν φοιτήτρια στον 3ο έτος στο Πανεπιστήμιο Ψυχολογίας Αθηνών. Σύμφωνα με την Αστυνομία που βρέθηκε από τη πρώτη στιγμή στο σπίτι της στο Μικρό Κεφαλόβρυσο, όπου έμεινε μόνη της, ο θάνατός της οφείλεται σε απαγχονισμό.

Την κοπέλα την βρήκε νεκρή ο θείος της, όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από τους γονείς της ότι δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της. Τότε αυτός έσπασε την πόρτα του σπιτιού και βρέθηκε μπροστά στο τραγικό θέαμα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο θάνατός της αποδίδεται σε αυτοκτονία αφού μέχρι στιγμής δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ