Βρέθηκε λύση για τους μαθητές του ΕΠΑΛ – Ποιες είναι οι επιπλέον στάσεις

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Τέσσερις επιπλέον στάσεις σε Γάζι, Άνοδο, Τσαλικάκι και Ξηροπόταμο

Έπειτα από το σάλο που πρόεκυψε την προηγούμενη Δευτέρα με τη μεταφορά των μαθητών στα ΕΠΑΛ, σήμερα βρέθηκε η λύση με τη δημιουργία τριών επιπλέον στάσεων συν τη μία που ήδη υπήρχε στο Γάζι στο ύψος του Σαβοϊδάκη.

Οι καταγγελίες και τα παράπονα των γονέων όπως ήταν αναμενόμενο έφτασαν και στον Δήμο Μαλεβιζίου αλλά και το ΚΤΕΛ. Τη διεκπεραίωση της υπόθεσης και τις συνεννοήσεις με τους γονείς ανέλαβε η αντιδήμαρχος Χρύσα Λυρώνη, που ήρθε άμεσα σε επικοινωνία με το ΚΤΕΛ, ενώ αναμένονται να γίνουν επαφές και με τους διευθυντές των ΕΠΑΛ.

Η κ. Λυρώνη μιλώντας στη “Φωνή του Μαλεβιζίου”, είπε ότι το ΚΤΕΛ αρχικά είχε αποδεχθεί το αίτημα για μια επιπλέον στάση, ενώ μόλις πριν λίγο μας ενημέρωσε ότι οι στάσεις που θα μεταφέρουν τους μαθητές στα ΕΠΑΛ είναι τέσσερις και έχουν ως εξής:

  1. ΓΑΖΙ (στο ύψος του ΣΑΒΟΪΔΑΚΗ)
  2. ΑΝΟΔΟΣ
  3. Φούρνος Ζερβός – Τσαλικάκι (για τη συγκεκριμένο σημείο θα τοποθετηθούν δύο κολονάκια, τα οποία θα ορίσουν την στάση που θα περιμένουν οι μαθητές.
  4. Φούρνος Βαμβουκάκη, Ξηροπόταμος.

Επιπλέον η Αντιδήμαρχος ανέφερε ότι το ΚΤΕΛ στη Χανιώπορτα έχει ορίσει υπάλληλο για να καθοδηγεί τα παιδιά, μέχρι να μάθουν τα δρομολόγια.

Οι τέσσερις νέες στάσεις που θα ανακουφίσουν γονείς και μαθητές θα λειτουργήσουν από την ερχόμενη Δευτέρα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...