ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ: «ΕΝΑ ΑΦΤΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΜΑΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»

Petite Perle 300×250

Ο Γιώργος Πολυχρονάκης είναι ένας άνθρωπος που έχει υπηρετήσει τον ΑΟ Δαμάστας από πολλούς ρόλους. Ως ποδοσφαιριστής, ως γενικός αρχηγός και πλέον ως πρόεδρος του Δ.Σ., θα έχει την ευκαιρία να δει αύριο την ομάδα της καρδιάς του να αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Γ' Εθνική.

Ο κ. Πολυχρονάκης με δήλωσή του στην επίσημη σελίδα της Δαμάστας αναφέρθηκε σε αυτό το άφταστο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα με πρωτεργάτη τον ηγέτη του σωματείου Αντώνη Παπαδάκη και επεσήμανε ότι για εκείνον λόγω καταγωγής είναι πολύ ιδιαίτερο το γεγονός που η νέα αρχή του ΑΟ Δαμάστας γίνεται στο Ρέθυμνο, απέναντι στην ομάδα του Ρεθυμνιακού. Η δήλωση του κ. Πολυχρονάκη είναι η εξής:

«Είναι ένας ιστορικής σημασίας αγώνας για την ομάδα μας, για το χωριό της Δαμάστας, για όλο αυτόν τον κόσμο που επί σειρά ετών στηρίζει την ομάδα μας. Ένα άφταστο όνειρο ετών για τους Δαμαστιανούς και όχι μόνο, να δουν την ομάδα του τόπου τους στην Γ' Εθνική, γίνεται πραγματικότητα! Πρωτεργάτης όλου αυτού ο Αντώνης Παπαδάκης, που χωρίς την τεράστια οικονομική του ενίσχυση, το μεγαλόπνοο όραμά του, την ανεκτίμητη προσφορά του, δεν θα είχε γίνει τίποτα. Ένα όνειρο ετών πραγματοποιείται αύριο… Μακάρι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά φέτος, να είχαμε φίλαθλους οι οποίοι διψάνε για ποδόσφαιρο, μετά από τόσους μήνες απραξίας. Να το χαρούμε, να το απολαύσουμε, να το ζήσουμε και να ευχηθούμε όπως ξεκινήσουμε με υγεία και αισιοδοξία να τερματίσουμε όλοι. Καλή αρχή και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες.Λόγω καταγωγής μου έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στις ομάδες του Ρεθύμνου, οι οποίες έχουν κάνει και αυτοί μια αξιόλογη προσπάθεια φέτος.Ο Ρεθυμνιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα με αξιόλογους παίχτες και μια σοβαρή διοίκηση η οποία κάνει τα πάντα για να μην τους λείψει τίποτα. Να ευχηθούμε να γίνει ένα καλό ματς και να κερδίσει ο καλύτερος. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που με την χθεσινή μας πρωτοβουλία δόθηκε η αφορμή να έρθουν κοντά τα σωματεία και οι άρχοντες του τόπου μας να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να μοιραστούμε τους προβληματισμούς μας για τη νέα αγωνιστική χρονιά που τώρα ξεκινά…»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ