Με πέναλτυ λύγισε η Φαιστός τον Άγιο Δημήτριο

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Αν και ήταν πολύ καλός ο Άγιος Δημήτριος, γνώρισε την ήττα στους Βόρρους από την πολύ δυνατή Φαιστό με 1-0 .

Ο Άγιος Δημήτριος βρέθηκε να χάνει στο 15ο λεπτό τον Κώστα Μιχελουδάκη ο οποίος αποβλήθηκε στην φάση που παραχώρησε πέναλτυ και αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα του Δασκαλάκη . Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Φραγκιαδάκης και απέκρουσε την μπάλα ο Μανωλακάκης .

Η Φαιστός στο δεύτερο μέρος κέρδισε στο 61′ δεύτερο πέναλτυ το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάννης Χριστοδουλάκης γράφοντας το 1-0 .

Μια φοβερή ευκαιρία έχασε ο Άγιος Δημήτριος στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού όταν ο Γκαγκάκης να αστοχεί εξ επαφής με τον τερματοφύλακα .

ΦΑΙΣΤΟΣ: Σωπασής Μ., Τάρε, Σταυρουλάκης (50′ Παπαδάκης Ν.), Χατζηδάκης, Καρταλλιανάκης, Νικολιδάκης (62′ λτ. Στρατάκης), Παπαδάκης Α., Χριστοδουλάκης,  Φραγκιαδάκης (50′ Παπαδάκης Ν.), Γρηγοράκης Γ. (65′ Ανδρουλάκης), Μαυρογιαννάκης

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Μανωλακάκης, Κατσαμάνης Μπ. (70′ Πατραμάνης), Σαλούστρος, Μπεζάνι, Μιχελουδάκης, Σχοιναράκης, Γκαγκάκης, Τσαφαντάκης (85′ λτ. Βελιβασάκης), Σταυριανός, Κατσαμάνης Γ., Αναγνωστάκης Γ.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...