Ξεκίνησε με νίκη η Ροδιά 1-0 τον Παναθηναϊκό Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας η Ροδιά που νίκησε στο γήπεδο του Αλμυρού τον Παναθηναϊκό Ηρακλείου με 1-0 .

Η Ροδιά ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά οι πολλές κλασικές ευκαιρίες που έχασε κυρίως ο Τάσος Απλαδάς την άγχωσαν μέχρι το τέλος . Κορυφαίος παίχτης του γηπέδου ήταν ο Γιώργος Σταματάκης που έκανε τα πάντα για την Ροδιά τόσο δημιουργικά όσο και ανασταλτικά . Ακόμα αρκετά καλοί ήταν οι Βαμβουκάκης,Βολτυράκης,Ανδρουλάκης,Πετούσης και ο Μπλεμένος που μπήκε αλλαγή χωρίς πάντως να υστερήσει κανένας .

Στο 5ο λεπτό , ο Απλαδάς έφυγε στην πλάτη της άμυνας αλλά πλάσαρε ψηλοκρεμαστά άουτ πάνω από το δοκάρι . Στο 7ο λεπτό φάουλ του Απλαδά με εκπληκτική απόκρουση του Κτιστάκη η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και βγήκε κόρνερ . Στο 20' σέντρα σουτ του Μανδαλενάκη η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ . Στο 23' από πάσα του Βολτυράκη ο Απλαδάς μόνος του με τον τερματοφύλακα πλάσαρε άουτ . Στο 26 μετά από καταπληκτική μπαλιά του Απλαδά , ο Κούβακας με άψογο σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0 . Στο 37' ο Μαραυγάκης από καλή θέση σούταρε άλλα πάλι ο Κτιστάκης εξουδετέρωσε από το τέρμα του . Στο 42' ο Ανδρουλάκης έβγαλε τον Απλαδά στην πλάτη της άμυνας , αλλά πάλι ο Κτιστάκης κράτησε το 1-0 . Στο δεύτερο μέρος ο Απλαδάς στο 48' 'εχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον πορτιέρο να αποκρολυει την μπάλα .

Στο 52' ο Τζουλιάνο από καλή θέση πλάσαρε λίγο άουτ , ενώ λίγο μετά στο 57' σε ανατροπή του Ανδρουλάκη μέσα στην περιοχή , κέρδισε πέναλτυ που εκτέλεσε ο Απλαδάς στέλνοντας την μπάλα άουτ , ενώ στην προηγούμενη φάση είχε χτυπήσει σοβαρά με θλάση . Στο 92 ' ο Μαραυγάκης σούταρε και απέκρουσε ο Κτιστάκης με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στην συνέχεια να σκοράρει ο Λεμονάκης ,το γκόλ δεν μέτρησε καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ .

Παναθηναϊκός: Kτιστάκης,Παντουράκης,Σαπουντζάκης,Μοσχονάς,Ρουκουνάκης,Φουκαράκης,Γαλανάκης,Γεμιτζόγλου (62' Γραμματικάκης), Τζουλιάνο, Φανουράκης,Χρονάκης (62' Κοτζιάς)

Ροδιά: Kαρπαθάκης,Μανδαλενάκης(46' Λεμονάκης) Κότσι,Πετούσης, Βαμβουλάκης, Βολτυράκης , Ανδρουλάκης,Σταματάκης, Κουβακάς(73' Μπλεμένος) , Απλαδάς|(67' Πολιτάκης) , Μαραυγάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ