Με σταθερά βήματα για τη νέα ταυτότητα του Μαλεβιζίου (φωτογραφίες – video)

Petite Perle 300×250

Τελείωσε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι η συνάντηση στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη, στην οποία τέθηκαν σημαντικά ζητήματα για την ανάπτυξη και τη νέα δυναμική ταυτότητα της περιοχής που έχει θέσει εξαρχής η Δημοτική Αρχή.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ενημέρωσε για όλα τα θέματα που αφορούν στο Μαλεβίζι ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ζήτημα των Λίνοπεραμάτων με το κλείσιμο του εργοστασίου αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «το γενικό πολεοδομικό σχέδιο μπαίνει στην τελική του ευθεία και σε λίγους μήνες θα έχουμε την οριστική του έγκριση. Οι χρήσεις γης για την περιοχή προβλέπουν τουριστική δραστηριότητα και μόνο. Ταυτόχρονα θα μιλήσουμε για την αξιοποίηση της Κορακιάς που υποδέχεται το καλώδιο και τη μεταφορά των οχλουσώ ν δραστηριοτήτων των Λινοπεραμάτων στην περιοχή της  Κοριακιάς».

Παρακολουθήστε εδώ δηλώσεις του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα:

Gepostet von Menelaos Bokeas am Sonntag, 18. Oktober 2020

Παρακολουθήστε εδώ δηλώσεις του Υφυπουργού Υποδομών Γιάννη Κεφαλογιάννη:

Gepostet von Menelaos Bokeas am Sonntag, 18. Oktober 2020

Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ Σπύρος Καλλέργης, οι Αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου Χρύσα Λυρώνη Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πολιτικής και Εξυπηρέτησης Πολίτη και Επιχείρησης, Γιώργος Πετούσης Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας & Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλης Αλμπαντάκης Αντιδήμαρχος Πράσινης Ανάπτυξης, Καθαριότητας, Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης, Γρηγόρης Φασουλάκης Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών και ο Μπάμπης Κουτσογιάννης  Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού.

Τέλος στην συνάντηση ήταν παρόντες ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης και Γιάννης Βάμβουκας ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης.


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ