ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΔΑΜΑΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ 2-0 ΑΠΟ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟ(βίντεο)

Petite Perle 300×250

Στην πρεμιέρα της στον κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής η Δαμάστα είχε καλή παρουσία στη Σοχώρα απέναντι στο Ρεθυμνιακό όμως δεν κατάφερε να την συνδυάσει με ένα θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-0.

Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, με τη Δαμάστα να στέκεται πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο με ένα μακρινό σουτ του Φράγκου στο 29' ο Ρεθυμνιακός προηγήθηκε με 1-0.

Και πάλι στην επανάληψη η Δαμάστα ήταν καλύτερη και μάλιστα στο 80' ο Ρεθυμνιακός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παπιομύτογλου.

Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν στο 88' με τον Αντιασβίλι να κάνουν 2-0 ενώ ο Μιγκέλ Ολιβέιρα είχε από πλευράς Δαμάστας τη μεγάλη φάση για να πετύχει το πρώτο γκολ της ομάδας του στην Γ' Εθνική.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κοκκαλάς, Μυρθιανός, Τουρνάκης, Μπούσδρας, Δελήμπασης, Γεωργούλης, Φράγκος (54' Χαλκιαδάκης), Αντιασβίλι (89' Ξεπαπαδάκης), Παπιομύτογλου, Σηφακάκης (65' Σαντιάγκο), Μερτίρι (56' Δροσάκης)

ΔΑΜΑΣΤΑ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Δημαράκης, Παπαδάκης, Παπαδομιχελάκης, Χατζηστάμου (58' Μπάμπης), Μεϊρέλες, Ολιβέιρα, Κομνηνός (90' Μηλιαράκης), Αποστολάκης (81' Τζουβάρας), Ταβλαδωράκης, Καμπεράι, Αννιτσάκης

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές του παιγνιδιού από το γήπεδο της Σοχώρας:

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ