Αφηνίασε το Άλογο 5-1 τους Ν.Αλμυρού

Petite Perle 300×250

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την χρονιά το Άλογο Μαλεβιζίου, αφού κατάφερε να κερδίσει με 5-1 τους Νέους Αλμυρού.

Εκπληκτική εμφάνιση και μεγάλη νίκη με 5-1 επί των Ν.Αλμυρού πέτυχε το Άλογο στην πρεμιέρα της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣΗ. Το Άλογο του Μάικ Παρθενάκη ήταν φανταστικό από τηα αρχή και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα απέναντι σε μία ομάδα με πολλά προβλήματα σε όλες τις γραμμές.

Η ομάδα του Μάικ Παρθενάκη, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 4′ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, με το Νικηφόρο, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Χριστοδουλάκη.

Οι Νέοι Αλμυρού, ξανά μπήκαν στο παιχνίδι, αφού ο Γ. Κεφαλογιάννης με ωραία προσπάθεια μείωσε σε 2-1 για την ομάδα του.

Το Άλογο Μαλεβιζίου στην επανάληψη ανέβασε ρυθμό και στο 50′ πέτυχε έφτασε στο 3-1 με έξοχη προσπάθεια και σουτ του Πατεράκη δίνοντας σαφέστατο προβάδισμα στην ομάδα του για τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι από ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα Φιράκου πέτυχαν και τέταρτο γκολ με τον Συνολάκη, ενώ το κερασάκι στην τούρτα για το Άλογο έβαλε ο Μαλλιωτάκης στο 89΄ από πάσα του Πυτικάκη κάνοντας το 5-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Άλογο Μαλεβιζίου: Καπετανάκης, Ζερβός Γ., Γκούφας, Ζερβός, Κύρκος, Χριστοδουλάκης, Πυτικάκης, Πατεράκης(Μαλλιωτάκης), Συνολάκης(60′ Γκιαουράκης), Σημαιάκης(70′ Θέμελης Ζ.), Νικηφόρος.

Νέοι Αλμυρού: Φιράκου, Τσικανδυλάκης(60 Πλαίτης), Κεφαλογιάννης Α.(38'λ.τ. Παναγιωτάκης), Κοκολογιαννάκης, Κανάκης, Χνάρης, Γαζαριάν, Κλαούντιο(60′ Ζηρλακάκης), Κεφαλογιάννης Γ., Πετρόφ, Φιτσοδασκαλάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ