Άνετη επικράτηση 5-0 ο ΟΦΑΜ τον Ραύκο

Petite Perle 300×250

Κατάφερε ο ΟΦΑΜ και συνδίασε την απονομή του περσινού Κυπέλλου για το πρωτάθλημα με νίκη καθώς επικράτησε με 5-0 του Ραύκου στο γήπεδο του Λίντο .

Ο Σκουλούδης που σημείωσε χατ-τρικ πρωταγωνίστησε στην αναμέτρηση , με τον Αντώνη Λεκάκη να μένει απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια τοων παικτών του .

Το σκορ άνοιξε στο 7ο λεπτό ο Σκουλούδης μετα από σέντρα του Ρογδιανάκη έκανε το 1-0. Στο 37ο λεπτό ο Κοσκινάς με κοντινή προβολή διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Αγίας Μαρίνας γράφοντας το 2-0.

Ο ΟΦΑΜ με την συμπλήρωση 32' λεπτών με τον Κίσσα διαμόρφωσε το 3-0, με κοντινή προβολή που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοιμε τον Σκουλούδης έκανε με ατομική προσπάθεια για το 4-0 στο 60ο λεπτό.

Το τελικό 5-0 του ΟΦΑΜ έβαλε στο 70ο λεπτό ο Σκουλούδης με ατομική ενέργεια εκ νέου για το τελικό 5-0 σημειώνοντας παράλληλα χατ-τρικ.

Ο ΟΦΑΜ να σημειώσουμε πως ολοκλήρωςσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής στο 60ο λεπτό του Δεληγιαννάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα .

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΑΜ: ΟΦΑΜ: Σαμαριτάκης (80΄Ανταλουδάκης), Καπιζιώνης, Μαργαριτσανάκης, Ρογδιανάκης, Στρατηγάκης, Σερπετζόγλου (25΄λ.τ. Γενιτσαρίδης), Δεληγιαννάκης, Κοσκινάς (62΄Κολαρετάκης), Οικονομάκης, Κίσσας (80΄Καρακωνσταντάκης), Σκουλούδης (80΄Ανδρεαδάκης).

ΡΑΥΚΟΣ: Βασιλάκης, Χεράκης, Ορφανός (60 Κολιοραδάκης), Λαμπράκης (46' Ζαχαριουδάκης), Σερλιδάκης, Κουτσοποδιώτης, Καραξής (46' Καπελώνης), Λεστάκης (70' Μανωλιάδης), Μιχελουδάκης, Γωνιανάκης, Σινάνι (80' Κούλε)

Ο προπονητής των νικητών κ. Λεκάκης δήλωσε στην "ΦΩΝΗ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ" : "Ήμασταν καλοί σήμερα ,θεωρώ ότι επικρατήσαμε δίκαια και σχετικά εύκολα , το θετικό είναι ότι τα μικρά παιδιά που έχουμε στην ομάδα που σκοπός είναι να τα εξελίξουμε να γίνουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές δείχνουν καλά δείγματα και πάνω σε αυτό δουλεύουμε και αυτό προσπαθούμε κάθε μέρα . Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε η ομάδα είναι νέα και πρέπει να αποκτήσει ψυχολογία . Καλή συνέχεια και στον αντίπαλο με υγεία σε όλο το κόσμο "

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ