Απίστευτη συντριβή του Αλμυρού 6-1 από την Αναγγένηση Ιεράπετρας

Petite Perle 300×250

Με το αριστερό μπήκε ο Αλμυρός στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αφού γνώρισε την συντριβή με 6-1 στο γήπεδο του από την Αναγέννηση Ιεράπετρας .

Η Αναγέννηση έκανε φανταστική εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα , εκμεταλεύτηκε τα πολλά και αβίαστα λάθη των παικτών του Αλμυρού και έφτασε στην πολύ μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη δείχνοντας τα δόντια του με το καλημέρα . Ο Αλμυρός από την αρχή φάνηκε εκτός τόπου και χρόνου , μετά από τα δύο γκόλ που δέχτηκε κατέρευσε αφού έπεσε η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του .

Στο 2' μετά από σέντρα του Λαθούρι ο Ονάς μόνος μες τη μικρή περιοχή δεν κατάφερε να νικήσει τον Βλαχάκη που μπλόκαρε την μπάλα. Στο 6' ο Πυθαρούλης έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ . Στο 10 ΄ ο Τοπούζης για τον Αλμυρό έβγαλε σέντρα απομάκρυνε ο στόπερ Λιονάκης και σε σουτ του Ζέλιου απέκρουσε ο Γκλώτσος . Στο 11' ο Ονάς σούταρε μέσα από την περιοχή,η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ . Στο 14' από ατομική ενέργεια του Τοπούζη ο Χαιντίνι από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε αλλά το σώμα του Λιοντάκη έσωσε την ομάδα του . Στο 17 από λάθος του τερματοφύλακα Βλαχάκη ο Ονάς σε κενό τέρμα σούταρε ψηλά άουτ σε κενό τέρμα . Στο 25' τραγικό λάθος στην άμυνα του Αλμυρού ο Πυθαρούλης με άψογο πλασέ έγραψε το 0-1 . Στο 28' σε φάουλ του Ομπίνα κεφαλιά του Μερκούρη και φανταστική απόκρουση του Βλαχάκη σε κόρνερ . Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Κωτσοβός με κεφαλιά έγραψε το 0-2 . Στο 33' ν'εα αδράνεια στην άμυνα του Αλμυρού ο Ομπίνα έγραψε εύκολα το 0-3 με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή . Στο 41' κεφαλιά του Λαθούρη η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και βγήκε σε κόρνερ, ένω μετά στο 43' από πάσα του Ομπίνα ο Λαθούρης πλάσαρε από κοντά και έσωσε σωτήρια ο τερματοφύλακας Βλαχάκης του Αλμυρού.

Στο β' ημίχρονο , οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατα και στο 55' τρομερό σουτ του Ομπίνα η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι . Με ένα άλλο τραγικό λάθος αμυντικών του Αλμυρού , ο Ονάς ανατράπηκε από τον Βλαχάκη , το πέναλτυ εκτέλεσε ο Ζαμπετάκης βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Ομπίνα έγραψε το 0-4 . Στο 64' ο Ζέλιος αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα ανατρέποντας τον Λαθούρη που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκόλ . Το φάουλ εκτέλεσε ο Ζαμπετάκης και έγραψε το 0-5. Στο 72' ο Λαθούρης σε κούρσα 35 μέτρων μπήκε στην περιοχή και με άψογο πλασέ έγραψε το 0-6. Στο 88' ο Λαθούρης νικήθηκε από τον Βλαχάκη σε τετ α τετ , αμέσως στο 89' μετά από κούρσα του Μωραίτη ο νεοαποκτηθείς Μισκού έβαλε το γκόλ της τιμής για τους γηπεδούχους .

Αλμυρός (Κ. Κιάσσος): Βλαχάκης, Κουγιουμτζής (46' Ρουμπάκης), Γιαλούσης, Δαμιανάκης (56' Δαμιανάκης), Γενιτσαρίδης (41' Αγαπάκης), Ζέλιος, Πιερτζακόμι, Τοπούζης, Μωραϊτης, Κέλι, Χαϊντίνι (46' Μίσκου)

Αναγέννησση Ιεράπετρας (Κ. Δεδελετάκης): Γκλώτσος, Ζαμπετάκης (85' Χρυσοφάκης), Μαστοράκης, Χατζάκης, Λιοντάκης, Κώτσοβος, Αμίρ Νας, Ομπίνα, Λαθούρης, Μερκούρης, Πυθαρούλης (88' Στογιάννης)

Πανευτυχής ήταν ο προπονητής της Αναγέννησης Κώστας Δεδελετάκης δήλωσε για την μεγάλη νίκη της ομάδας του : << Πιστέψαμε πριν τον αγώνα στην νίκη και δικαιωθήκαμε . Με τις 6-7 μεταγραφές που κάναμε έστω και κάπως αργά δυναμώσαμε πολύ και ήξερα ότι θα παίξουμε καλά . Εντάξει δεν περίμενα το 1-6 αλλά η ομάδα μου είναι μεγάλη και στόχος μας είναι να διεκδηκούμε σε κάθε παιχνίδι την νίκη . "

Ο Κώστας Κιάσσος φανερά απογοητευμένος έκανε λόγο για το χειρότερο παιχνίδι επί των ημερών του και ανέλαβε πλήρως την ευθύνη και επεσήμανε πως δεν περίμενε ο Αλμυρός πως θα έκανε τόσα πολλά λάθη .

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ