Ο ΠΑΟΚ συνέχισε με νίκη 1-2 τον ΟΦΑ

Petite Perle 300×250

Με 1-2 κατάφερε να περάσει ο ΠΑΟΚ από την έδρα του ΟΦΑ στο Αρκαλοχώρι και να κάνει το 2 στα 2 στο φετινό πρωτάθλημα .

Στο πρώτο ημίχρονο το σκόρ θα μπορεούσε να είναι 0-4 χωρίς υπερβολή και ο ΠΑΟΚ λίγο έλειψε να πληρώσει την αστοχία του . Το 0-1 έγινε στο 38 με τον Λουμπάκη με σουτ έξω από την περιοχή .

Στο 43' ο Μαραθιανός έπιασε δυνατό σουτ και έκανε το 0-2 . Προηγήθηκε ένα κρεσέντο χαμένων ευκαιριών από τους Μαραθιανό ,Λουμπάκη,Κενδριστάκη και Σκούφο , ενώ ο Κενδριστάκης είχε και δοκάρι .

Στο δεύτερο ημίχρονο πήγε να χαλάσει η εικόνα του αγώνα αφού αποβλήθηκε με απευθείας κοκκινη ο Σαριδάκης και στο 65 έγινε το 1-2 με αυτογκόλ του Λουμπάκη . Ο ΟΦΑ έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσε και άγγιξε δύο φορές την ισοφάριση στο τέλος από στημένες φάσεις .

ΟΦΑ: Πουλάκης Γ., Βελιβασάκης(89' Μαυράκης), Μουρτζάκης, Κλάδος(75' λ.τ. Χαλκιαδάκης), Γιαπεντζάκης(89' Λουλάκης), Κριτσωτάκης, Γκάμπριελ(46' Κουκσόβ), Πουλάκης Β., Φρόκου, Σαμόλης(75' Παπακώστας), Λυμπερόπουλος

ΠΑΟΚ: Χαραλαμπάκης, Σαριδάκης, Πήλιος, Λουμπάκης, Λιοδάκης, Παπαδιός, Κενδριστάκης(72' Σακλαμάκης), Σκούφος, Μαραθιανός(90' Ναθηναηλίδης), Ανωγειανάκης(82' Δρακούλης), Ρομπάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ