Προχωράει ο καθαρισμός γαζανού ποταμού και ρεμάτων

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Επόμενος στόχος ο Ξεροπόταμος

Πάρα πολύ καλή δουλειά γίνεται στον καθαρισμό του Γαζανού ποταμού από τα μηχανήματα της Περιφέρειας Κρήτης, με την αγαστή συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Συριγωνάκη και του Αντιδημάρχου Γιώργου Πετούση.

Αυτό αναγνωρίζεται από τους πολίτες, που βλέπουν να γίνεται μία σοβαρή δουλειά με προγραμματισμό και συνεργασία από τους υπεύθυνους του Δήμου Μαλεβιζίου.

Πριν τον καθαρισμό

Έτσι πριν λίγες ημέρες πολίτες ενημέρωσαν τον πρόεδρο της κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη για την επικινδυνότητα του τεχνικού στον κόμβο δίπλα στη γέφυρα της εθνικής και άμεσα με την κατάλληλο συντονισμό έχει σχεδόν καθαριστεί το συγκεκριμένο σημείο.

Μετά τον καθαρισμό

Μάλιστα μαθαίνουμε ότι ο Δήμαρχος έχει δώσει εντολή ίσα καλάμια και μπάζα μένουν στις εκβολές του ποταμού να απομακρυνθούν για να μην καταλήξουν στην παραλία.

Επόμενος στόχος για τη δημοτική αρχή θα είναι ο καθαρισμός του Ξεροπόταμου πλησίον του νέου νηπιαγωγείου, μίαα περιοχή παραμελλημένη, με τους κατοίκους να δηλώνουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...