Νέο κρούσμα και στην Πυροσβεστική Ρεθύμνου

Petite Perle 300×250

Σε καραντίνα τέθηκαν πέντε υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Ρεθύμνου καθώς βρέθηκε και δεύτερο κρούσμα θετικό στον κορωνοϊό, στην υπηρεσία τους.

Πιο συγκεκριμένα ένας εποχικός πυροσβέστης που υπηρετούσε στο κλιμάκιο Περάματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Ρέθυμνο, βρέθηκε θετικός στον κορωνοιό, κινητοποιώντας τις υπηρεσίες στο νησί, καθώς είναι το δεύτερο κρούσμα που καταγράφεται στην υπηρεσία εντός λίγων ημερών.

Για το λόγο αυτό προχώρησαν σήμερα σε απολύμανση στο σταθμό, κάτι που θα επαναληφθεί και αύριο. Ενώ η διοίκηση δεν φαίνεται να επιλέγει να κλείσει το σταθμό του Περάματος καθώς δεν κρίνεται αναγκαίο. Παρόλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες οι υπόλοιποι συνάδελφοι που βρίσκονται σε υπηρεσία σήμερα θα παραμείνουν ναι μέν στο Πυροσβεστικό σταθμό αλλά θα διανυχτερεύσουν στα οχήματά τους και όχι στο κτήριο, για λόγους προστασίας και πρόληψης.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από ένα μήνα είχε εντοπιστεί θετικό κρούσμα σε πυροσβέστη στα Χανιά καθώς και ότι ο ΕΟΔΥ σήμερα ανακοίνωσε νέες μολύνσεις στην Κρήτη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ