Σε προληπτική καραντίνα μαθητές του Μαλεβιζίου

Τελευταία Ενημέρωση:

Δεν έχουν νοσήσει οι ίδιοι αλλά μέλη του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος  

Δυο θετικά κρούσματα κορωνοϊού στο στενό οικογενειακό περιβάλλον μαθητών που φοιτούν σε σχολεία του Μαλεβιζίου έχουν θέσει σε εγρήγορση τις αρμόδιες Αρχές, που παρακολουθούν το φαινόμενο.

Σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες της Φωνής του Μαλεβιζίου, πρόκειται για μια περίπτωση που αφορά στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, στο Πολύδροσο, και για άλλη μια στο δημοτικό της Ροδιάς.

Θετικά  στον κορωνοϊό τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος των μαθητών.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι διευθυντές των σχολείων, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν τους γονείς ενώ έγινε και απολύμανση στις αίθουσες.

Σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί, οι μικροί μαθητές,  οι οποίοι μέχρι τώρα δεν έχουν εμφανίσει ύποπτα συμπτώματα ,τίθενται σε προληπτική καραντίνα 14 ημέρων.

Τα τμήματα που φοιτούν παραμένουν ανοικτά και τα μαθήματα διεξάγονται κανονικά,  με λιγότερους όμως μαθητές καθώς λόγω του  φόβου ενδεχόμενης διασποράς,  γονείς επέλεξαν να μην στείλουν τα παιδιά τους σχολείο και να τα κρατήσουν σπίτι.  

Να σημειωθεί ακόμα, ότι μέχρι στιγμής δεν έχει νοσήσει κανένας  άλλος  μαθητής ή εκπαιδευτικός .  

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...