Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν για τις ζωοκλοπές

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Έκλεβαν οχήματα και προχωρούσαν σε ζωοκλοπές

Προθεσμία για να απολογηθούν το πρωί της Παρασκευής ζήτησαν και έλαβαν οι 6 συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι διέπραξαν 11 ζωοκλοπές και 7 κλοπές οχημάτων.

Οι βασικές κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι για εγκληματική οργάνωση και για διακεκριμένη περίπτωση ζωοκλοπής κατ΄ εξακολούθηση.

Η σύλληψη των 6 έγινε μετά από οργανωμένη επιχείρηση σε ολόκληρη την Κρήτη ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 16 συνολικά ατόμων.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες έκλεβαν οχήματα με τα οποία στη συνέχεια προχωρούσαν σε ζωοκλοπές.

Κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε ποιμνιοστάσια και λοιπούς χώρους που κατέχουν και χρησιμοποιούν οι συλληφθέντες.

Τα ανευρεθέντα οχήματα, εξερευνήθηκαν λεπτομερώς από τα αρμόδια Γραφεία Εγκληματολογικών Ερευνών και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ πλήθος πειστηρίων απεστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις.

Μέρος των αφαιρεθέντων ζώων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης


Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...