Προβλήματα σε όλη την Κρήτη από την έντονη καταιγίδα

Τελευταία Ενημέρωση:

Αρκετά προβλήματα προκάλεσε η έντονη νεροποντή και χαλαζόπτωση που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις δυο και μισή τα ξημερώματα στην Κρήτη. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται ακόμη και αυτή την ώρα . Με κεραυνούς , βροντές και κατά διαστήματα βροχοπτώσεις.

Στο επίκεντρο των προβλημάτων βρέθηκαν περιοχές γύρω από το Ηράκλειο αλλά και στον δήμο Χερσονήσου.

Η πυροσβεστική υπηρεσία στην πόλη του Ηρακλείου κλήθηκε να προχωρήσει σε μια απάντληση υδάτων ενώ άλλες τρεις επιχειρήσεις στήθηκαν στην Χερσόνησο. Από την ένταση της χαλαζόπτωσης καταγράφηκαν δυο κοπές δέντρων στο Κοκκίνι Χάνι και το Τομπρούκ.

Αντίστοιχα και στα Χανιά καταγράφηκε έντονο το φαινόμενο της βροχόπτωσης αλλά και χαλαζόπτωση. Η Πυροσβεστική κλήθηκε να προχωρήσει και εκεί σε τέσσερις απαντλήσεις και δυο κοπές δέντρων.

Η απότομη πτώση της θερμοκρασίας σε συνδιασμό με τις έντονες καταιγίδες και τη χαλαζόπτωση διαφοροποίησε από τη μιά στιγμή στην άλλη το σκηνικό του καιρού.

Εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων, η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται σε ετοιμότητα. Ενώ κατόπιν συνεννόησης του περιφερειακού διοικητή με τους τοπικούς διοικητές, βρίσκονται όλοι σε έγρηγορση προκειμένου σε μια πιθανή επανάληψη έντονης βροχόπτωσης, να αντιμετωπιστούν άμεσα τα τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...