Στη ΔΕΥΑΗ ο Χάρης Μαμουλάκης

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Επί τάπητος όλα τα ζητήματα διοίκησης και προσωπικού

Στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηρακλείου – ΔΕΥΑΗ στη Φοινικιά, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Βουλευτής ν. Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ Γιώργο Βουρεξάκη, τον αν. γενικό Διευθυντή Μιχάλη Φοινικιανάκη, τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Μανόλη Σκεπασιανό και τα μέλη του Σωματείου Γιώργο Λιανδράκη (μέλος και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΔΕΥΑ), Γιάννη Λιναρίτη, Χάρη Μανουσάκη και Βαγγέλη Παπαγγελή, συζητώντας για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη Δημοτική Επιχείρηση. Επί τάπητος τέθηκε το θέμα της υποστελέχωσης της υπηρεσίας – που αναμένεται μάλιστα να οξυνθεί με την συνταξιοδότηση κι άλλων εργαζομένων το επόμενο διάστημα – καθώς και οικονομικά θέματα, με κυρίαρχο το δυσβάσταχτο κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος με το οποίο χρεώνεται από τη ΔΕΗ η ΔΕΥΑΗ, τιμολογούμενη ως οικιακός καταναλωτής.

«Η ΔΕΥΑΗ, με το πλούσιο έργο που επιδεικνύει εξαιτίας και των χρηματοδοτήσεων που εξασφάλισε από την προηγούμενη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μέσω των προγραμμάτων Φιλόδημος, χρειάζεται την στήριξη όλων μας. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι σημαντικά, αλλά όχι δυσεπίλυτα. Απαιτείται πολιτική βούληση από την πλευρά της Κυβέρνησης, έτσι ώστε να στελεχωθεί επαρκώς η Υπηρεσία και να απαλλαγεί από τον βραχνά των υπέρογκων χρεώσεων της ΔΕΗ» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Αυτά τα ζητήματα, αποτελούν κοινό παρονομαστή για όλες τις ΔΕΥΑ της χώρας. Γι’ αυτό και πρέπει να αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα, ταχύτητα και ρεαλιστικές προτάσεις. Από την πλευρά μας, πιέζαμε, πιέζουμε και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε προς αυτή την κατεύθυνση με κάθε διαθέσιμο τρόπο. Η στελεχιακή επάρκεια και βιωσιμότητα φορέων που παρέχουν κοινωφελές έργο όπως η ΔΕΥΑΗ – και κάθε ΔΕΥΑ – πρέπει να προστατευτεί. Με κάθε τρόπο.»

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...