Στο έλεος της κακοκαιρίας η Νέα Αλικαρνασσός – Ποτάμια οι δρόμοι – Πλημμυρισμένα σπίτια

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Σε ποτάμια μετατράπηκαν για μία ακόμη φορά οι δρόμοι της Νέας Αλικαρνασσού.

Συγκεκριμένα, στις οδούς Νικολάου Πλαστήρα και Ανδριανού οι κάτοικοι προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους και βγάζουν από τις πλημμυρισμένες αυλές τα νερά με τους κουβάδες.

Οι συγκεκριμένοι δρόμοι βρίσκονται στο ύψος της γέφυρας της Νέας Αλικαρνασσού και κοντά στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Μάλιστα, οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι από τότε που χτίστηκε το Μέγαρο υπάρχει τόσο έντονο πρόβλημα στην περιοχή, αφού μπαζώθηκε όλη η ΒΙ.ΠΕ. με τα γνωστά αποτελέσματα που βλέπουμε σε κάθε νεροποντή.

Αυτή τη στιγμή οι Αρχές έκλεισαν την διέλευση των οχημάτων από και προς Νέα Αλικαρνασσό, αφού κανείς δεν μπορεί να περάσει κάτω από τη γέφυρα που έχει μετατραπεί σε λίμνη με τα οχήματα να επιπλέουν!

Δεν είναι η πρώτη φορά που πνίγεται κυριολεκτικά η συγκεκριμένη περιοχή. Νωπές είναι ακόμη οι μνήμες από την σφοδρή κακοκαιρία του 2010 που ο χείμαρρος της Νικολάου Πλαστήρα παρέσυρε αυτοκίνητα, ενώ είχαν κινδυνέψει άνθρωποι.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...