Θρίαμβος της Δαμάστα μέσα στο Ατσαλένιο εύκολη νίκη 3-1 τον ΠΟΑ

Petite Perle 300×250

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καμπεράι και φανταστικό σαν σκόρερ και δημιουργό τον Μιγκέλ Ολιβέιρα η Δαμάστα επικράτησε εκτός έδρας του ΠΟΑ με 1-3 στο Ατσαλένιο στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής .

Η Δαμάστα άνοιξε το σκόρ μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης όταν από καταπληκτικό συνδιασμό και κάθετη πάσα του Ταβλαδωράκη ο Ολιβέιρα έφυγε μόνος του και με άψογο πλασέ έγραψε το 0-1 .

Ο ΠΟΑ απάντησε στο 6' όταν από πάσα του Κερμενίδη ,ο Γκελοσάνι εξ΄επαφής με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 . Στο 20' με ατομική προσπάθεια και σουτ του Ολιβέιρα μπλόκαρε ο Γιαγκιόζης . Στο 27' μετά από σέντρα του Γκελοσάνι από δεξιά και άστοχη έξοδος του Δημαράκη αλλά η κεφαλιά του Σένκα σε κενή εστία έφυγε άουτ .

Στο 42' προσωπική ενέργεια του Καίμακαμούδη και το σούτ κατέληξε άουτ .

Στο 47' από πάσα του Μιγκέλ Ολιβέιρα στον Μπάμπη που έκανε την σέντρα και ο Καμπεράι με κεφαλιά έγραψε το 1-2 .

Στο 53' σουτ του Γκελοσάνι από το ύψος της περιοχής , απέκρουσε σωτήρια ο Δημαράκης .

Στο 59' εκπληκτική ενέργεια του Ολιβέιρα σέντρα ακριβείας στον Καμπεράι που με κεφαλιά έκανε το 1-3 . Φοβερή ευκαιρία για την Δαμάστα στο 78' όταν από πάσα του Ολιβέιρα ,ο Καμπεράι μόνος του με τον Γιαγκιόζη πλάσαρε και ο τερματοφύλακας του ΠΟΑ με σωτήρια απόκρουση απέτρεψε το τέταρτο γκολ . Στο 80΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστερήσεις ο Κομνηνός . Ενώ στο 90' σέντρα του Χατζηστάμου κεφαλιά του Καμπεράι εξ΄επαφής απέκρουσε ο Γιαγκιόζης .

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων αναλυτικά :

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Νάττος (87' Μανιαδάκης), Σαμουηλίδης, Αναστασιάδης, Πατινιώτης, Κερμενίδης, Τσιρούδης, Γκελοσάνι (67' Ρουμπάκης), Μέμμος (74' Ξυλούρης), Σένκα, Καίμακαμούδης

Δαμάστα: Δημαράκης, Παπαδάκης (87' Μηλιαράκης), Μπάμπης, Παπαδομιχελάκης, Ταβλαδωράκης, Ολιβέιρα (83' Τζουβάρας), Αννιτσάκης, Μεϊρέλες, Χατζηστάμου, Καμπεράι, Κομνηνός

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ