Το ΚΚΕ για την απώλεια του Διονύσιου Γεωργόπουλου

Petite Perle 300×250

Έφυγε χθες ο σύντροφος Διονύσης Γεωργόπουλος, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Έρευνας της ΚΕ του ΚΚΕ και της Τομεακής Επιτροπής Εκπαιδευτικών της ΚΟΑ, μετά από παλικαρίσια μάχη που έδωσε με την ασθένεια του.

            Ο σύντροφος Διονύσης γεννήθηκε το 1967 στο Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς, παιδί πολύτεκνης εργατικής οικογένειας. Εντάχθηκε στην ΚΝΕ το 1984 και στο Κόμμα το 1985 και ανέλαβε μια σειρά χρεώσεις στις οργανώσεις των ΤΕΙ Αθήνας-Πειραιά.

            Ο σύντροφος Διονύσης αποτέλεσε για πολλά χρόνια βασικό στήριγμα στην παρέμβαση του Κόμματος και του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, του ΠΑΜΕ, στους εκπαιδευτικούς, συνολικότερα στους χώρους της εκπαίδευσης, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της ΕΛΜΕ Κεφαλλονιάς-Ιθάκης από το 2001 μέχρι το 2016. Το 2015 εκλέχτηκε στην Επιτροπή Περιοχής της Δυτικής Ελλάδας.

            Ο σύντροφος Διονύσης αφήνει πίσω του μια σπουδαία σπορά. Γιατί ήταν υπόδειγμα συνδυασμού μαζικής και μελετητικής δουλειάς, αγαπητός από τον κόσμο, αποφασιστικός εκεί που πρέπει, με σοβαρή διάθεση αυταπάρνησης η οποία φάνηκε ακόμα πιο έντονα τα τελευταία χρόνια που έδινε τη μάχη για την υγεία του χωρίς να κάνει βήμα πίσω από τις χρεώσεις του στις οποίες ανταπεξήλθε πάντα με χαμόγελο.

            Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στη γυναίκα του Νικολέτα και τον γιο του Στάθη.

            Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Οκτώβρη, στις 3.00 μμ στα Μουσάτα Κεφαλλονιάς.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ