ΕΠΣΗ: ” Σύντομα θα υπάρξουν συναντήσεις με τα σωματεία “

Τελευταία Ενημέρωση:

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ , έχει ήδη γνωστοποιήσει το πρόγραμμα των προσεχών αγωνιστικών ανά κατηγορία πρωταθλήματος . Στην Α1 και Α2 έως την 7η αγωνιστική και Β’ – Γ΄έως την 6η αγωνιστική , αναμένεται τις επόμενες μέρες να δοθούν οι υπόλοιπες αγωνιστικές για να κλείσει ο α’ γύρος των πρωταθλημάτων . Ο προγραμματισμός ώς τώρα έχει γίνει με γνώμονα τα αιτήματα των σωματείων , οι ομάδες έχουν 10 μέρες προθεσμίας από την διεξαγωγή του αγώνα να υποβάλουν το αίτημα τους . Σύντομα θα υπάρξουν επαφές και συναντήσεις μεταξύ εκπροσώπων σωματείων και Ενώσεως προκειμένου να υπάρξει feedback απόψεων για το πρωτάθλημα και την διοργάνωση των αγώνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

” Η Επιτροπή Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ έχει ήδη κοινοποιήσει στις ομάδες το πρόγραμμα των προσεχών αγωνιστικών ημερών. Συγκεκριμένα στην Α1 και Α2 Κατηγορία έχει ήδη κοινοποιηθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα έως και την 7η αγωνιστική και στην Β’ και Γ’ Κατηγορία το πρόγραμμα έως καιτ την 6η αγωνιστική.

Τις επόμενες ημέρες θα κοινοποιηθεί σε όλες τις ομάδες το αγωνιστικό πρόγραμμα έως την ολοκλήρωση του α’ γύρου των πρωταθλημάτων και πιο συγκεκριμένα στην Α1 ΕΠΣΗ έως την 15η αγωνιστική, στους δύο ομίλους της Α2 Κατηγορίας έως την 11η αγωνιστική, στους δύο ομίλους της Β’ Κατηγορίας έως την 9η αγωνιστική και στην Γ’ Κατηγορία επίσης έως την 9η αγωνιστική.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει καταρτιστεί κατόπιν των αιτημάτων των σωματείων. Τυχόν αιτήματα για αλλαγές θα υποβάλλονται στην Επιτροπή Πρωταθλήματος τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημέρα τέλεσης του αγώνα.

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος και ο πρόεδρος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης θα έχουν τις επόμενες ημέρες συναντήσεις με εκπροσώπους των ομάδων ανά κατηγορία για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την διοργάνωση και πορεία των τοπικών πρωταθλημάτων ΕΠΣΗ. “

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...