Λειτουργία ιατρείου ψυχικής υγείας σήμερα στον Κρουσώνα

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Δήμος Μαλεβιζίου, ο  Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. και η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο συνεργασίας και ανάληψης κοινών δράσεων για την προαγωγή της ψυχικής υγείας διοργανώνουν σήμερα  Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 «Ιατρείο Ψυχικής Υγείας» στη Δημοτική ενότητα Κρουσώνα. Το ιατρείο λειτουργεί στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου στον Κρουσώνα και σε αυτό συμμετέχει η Διευθύντρια του Ψυχιατρικού Τμήματος του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Ευγενία Χουρδάκη, η ψυχολόγος κα. Χ. Πετράκη και οι ειδικευόμενοι ψυχίατροι κ.κ. E. Καντιδάκης και I. Ζάχος.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Μαλεβιζίου, του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ), της 7ης Υ.ΠE., και του ΓΝΗ «Βενιζέλειο» (Ψυχιατρικό Τμήμα του ΓΝΗ «Βενιζέλειο») για την παροχή και ανάπτυξη υπηρεσιών ψυχικής υγείας στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Στόχος των δράσεων είναι η θεραπεία και πρόληψη των προβλημάτων ψυχικής υγείας των κατοίκων του Δήμου Μαλεβιζίου, σε συνεργασία με τις  υπάρχουσες Κοινωνικές δομές του Δήμου  (ΚΑΠΗ, «Βοήθεια στο σπίτι», Κέντρο Κοινότητας).

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...