Με πίστη και στόχο το αήττητο η ΑΕΚ

Petite Perle 300×250

Απόψε αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπράγκα

Το αήττητο σερί της στο Europa League θέλει να διευρύνει απόψε η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπράγκα.

Δύσκολη αρχή για την ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, όπου απόψε αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπράγκα για την 1η αγωνιστική (22:00, CosmoteSport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η «Ένωση», όμως, έχει μάθει στα δύσκολα και θα επιχειρήσει να διευρύνει το αήττητο σερί της στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA, στην οποία αγνοεί την ήττα εδώ και εννιά χρόνια και δέκα ματς.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα την αναμέτρηση με τους Πορτογάλους και ο Μάσιμο Καρέρα έχει καταστρώσει το πλάνο του για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει με 3-5-2 τον «Δικέφαλο» επί πορτογαλικού εδάφους.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώντας, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Χνιντ, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, με τους Βασιλαντωνόπουλο και Λόπες ως φουλ μπακ.

Το δίδυμο στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Κρίστιτσιτς και Σάχοφ, ενώ σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Μάνταλος. Το δίδυμο στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Λιβάγια και Ανσαριφάρντ (ή Ολιβέιρα).

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι θα ξεκινήσουν με τους Ματέςους, Εσκάγιο, Βιάνα, Κάρμα, Σεγκέιρο, Κάστρο, Φρανσέρχιο, Όρτα, Μεδέιρος, Γκαλένο και Παουλίνιο.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ