Νέος πρόεδρος στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών “Νίκος Καζαντζάκης”

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Νέος πρόεδρος εξελέγη στο ΔΣ του Συλλόγου  Εκπαιδευτικών Νομού Ηρακλείου  Νίκος  Καζαντζάκης .

Τη Δευτέρα στο  Γραφείο  του  Συλλόγου  συνήλθαν  σε  απαρτία  τα  μέλη  του  Διοικητικού  Συμβουλίου του  με  σκοπό  την  ανασυγκρότηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και την εκλογή νέου Προέδρου.

Παραβρέθηκαν  τα μέλη  του  Δ.Σ.  Μπελαδάκης Εμμανουήλ , Σηφάκης Νικόλαος, Ντρουμπογιάννης  Χρήστος,   Στιβακτάκης Ιωάννης, Σκουλά Ειρήνη, Κοπιδάκη Αικατερίνη, και Δαβάκης  Στυλιανός .

Η ανασυγκρότηση αυτή προέκυψε μετά την παραίτηση του από τις 17 Αυγούστου, από την θέση του Προέδρου,  του μέχρι τώρα Προέδρου του Συλλόγου  Μπελαδάκη  Εμμανουήλ,    λόγω της ανάληψης των καθηκόντων του ως Διευθυντή  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου.

 Στη διαδικασία που ακολούθησε εκλέχτηκε ομόφωνα Πρόεδρος ο Ντρουμπογιάννης Χρήστος.  Έτσι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ανασυγκροτείται ως εξής:      

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ :                         Ντρουμπογιάννης Χρήστος         

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :                Κοπιδάκη Κατερίνα

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ :          Σηφάκης  Νίκος

ΤΑΜΙΑΣ :                              Δαβάκης Στυλιανός

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ-ΥΠΕΥΘ ΚΙΝΗΤ/ΣΕΩΝ: Στιβακτάκης Ιωάννης                 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ- ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: Σκουλά Ειρήνη.

Μέλος: Μπελαδάκης Εμμανουήλ

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...