Ροζ το Δημαρχείο Μαλεβιζίου για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού

Petite Perle 300×250

Δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης

Ροζ «βάφτηκε» απόψε το Δημαρχείο Μαλεβιζίου, στέλνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο το μήνυμα της σημασίας που έχει η πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού.

Λίγο πριν τις 19:00 το Δημαρχείο Μαλεβιζίου φωτίστηκε με ειδικές μεμβράνες στις αποχρώσεις του ροζ ως μία κίνηση ευαισθητοποίησης και υπενθύμισης στις γυναίκες για τον καρκίνο του μαστού.

Στα πλαίσια της 25ης Οκτωβρίου, μίας ημέρας που αφορά όλες τις γυναίκες, αφού είναι αφιερωμένη στον αγώνα τους ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ο Δήμος Μαλεβιζίου έδειξε για μία ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Επιχείρησης Χρύσα Λυρώνη – Πάγκαλου, η οποία μιλώντας στη Φωνή του Μαλεβιζίου τονίζει ότι "η πρόληψη σώζει ζωές. Στόχος του Δήμου Μαλεβιζίου είναι να στείλει ένα κοινωνικό μήνυμα συμπαράστασης και δύναμης σε όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται με τον καρκίνο, υπενθυμίζοντας παράλληλα την σημασία και την αξία της πρόληψης».

Σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ανέφερε:

Το πιο σημαντικό ραντεβού: το ραντεβού με την πρόληψη. Το Δημαρχείο μας «ντύθηκε» στα ροζ για να αγκαλιάσει το «Στόχο» της πρόληψης, της κοινωνικής ευθύνης και κοινωνικής συμμετοχής. Οκτώβρης, μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Το Μαλεβίζι στέλνει το δικό του μήνυμα ευαισθητοποίησης: η πρόληψη είναι η πιο έγκαιρη θεραπεία.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης μοιράστηκε σήμερα στο προσωπικό του Δήμου Μαλεβιζίου το  ροζ κορδελάκι που συνιστά το διεθνές σύμβολο στη μάχη ενάντια του καρκίνου του μαστού, ενώ αύριο η δράση θα συνεχιστεί στις μαθήτριες του Λυκείου Γαζίου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ