AEK Kατσαμπά DiBabbo Climatecnica : " Όσες φορές και αν χρειαστεί θα το ξαναφτιάξουμε αυτό το γήπεδο "

Petite Perle 300×250

Mια μεγαλή προσπάθεια συντελείται από τους διοικούντες της AEK Kατσαμπά DiBabbo Climatecnica , οι οποίοι για άλλη μια φορά δοκιμάζονται από τις πλημμύρες και την καταστροφή του γηπέδου .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Πριν από 72 χρόνια , στις 25 Νοεμβρίου 1949 , στις γειτονιές του προσφυγικού Κατσαμπά γεννήθηκε μια μεγάλη ιδέα.

Πρόσφυγες από τα Βουρλά και το Βατζίκι , άνθρωποι που είχαν βιώσει την προσφυγιά και τον Β΄Παγκόσμιο πόλεμο , ονειρεύτηκαν πως αυτός ο τόπος είναι ο ουρανός που θα στεγάσει και τα δικά τους όνειρα και ιδανικά. Ίδρυσαν την Αθλητική Εξόρμηση Κατσαμπά , ομάδα που στη φανέλα και στο DNA της κρατά άσβηστη την μνήμη και τις πανανθρώπινες αξίες αυτών των ανθρώπων.

Πρώτα στην αυλή του σχολείου της γειτονιάς και στις αλάνες, αργότερα σε αυτοδημιούργητα γήπεδα και πλατείες, σήμερα σε αυτό το ιδιόκτητο γήπεδο αυτή η ομάδα ιδρύθηκε για να πρωταγωνιστεί στις καρδιές όλων των προσφύγων αλλά και στα πρωταθλήματα που συμμετέχουμε.

Η ομάδα μας έχει αριθμό Μητρώου ΕΠΟ 289. Δεν είμαστε απλά ένα από τα παλαιότερα σωματεία αλλά έχουμε και μια πορεία αξιοζήλευτη. Στη φαρέτρα μας κουβαλάμε 1 πρωτάθλημα Β κατηγορίας, 3 πρωταθλήματα Ε.Π.Σ.Η. , 2 συμμετοχές σε τελικούς Κυπέλου , 1 SUPER CUP. Σήμερα παρατασσόμαστε με μια ομάδα που την αποτελούν άξιοι παίχτες και 1 ικανότατο προπονητή, ένα μάχιμο Διοικητικό Συμβούλιο και μια νεοσύστατη αλλά καλά οργανωμένη Ακαδημία που δεκάδες γονείς μας εμπιστεύονται τη νέα γενιά ταλέντων του τόπου μας.

Οι πρόσφατες βροχές έπληξαν καίρια και την περιοχή του Καρτερού που βρισκόμαστε. Εκφράζουμε και από αυτό το βήμα την αλληλεγγύη μας σε όλους τους πληγέντες. Μαζί θα τα ξαναστήσουμε όλα όπως πριν και καλύτερα αυτή την φορά. Για άλλη μια φορά το γήπεδο μας έχει μετατραπεί σε βάλτο.

Για άλλη μια φορά θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα το ξαναφτιάξουμε. Και θα το κάνουμε κάθε φορά μέχρι να βρεθεί κάποιος άλλος χώρος να στεγάσει αυτό το όνειρο που είχαν οι πρόγονοι μας. Γιατί εμείς έτσι ξέρουμε να κάνουμε, έτσι ξέρουμε να διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας, έτσι ξέρουμε να ονειρευόμαστε. Όσες φορές και αν χρειαστεί θα το ξαναφτιάξουμε αυτό το γήπεδο για να παίζουν τα παιδιά μας , μικρότερα ή μεγαλύτερα , με ασφάλεια.

Γιατί ο αθλητισμός δεν είναι μόνο το ροζ φύλλο αγώνα, είναι ήθος είναι πολιτισμός είναι τρόπος και στάση ζωής .

Σε αυτό τον αγώνα υψώνουμε τα χέρια μας. Σε αυτό τον αγώνα σας καλούμε όλους να σταθείτε γύρω μας. Σε αυτή την προσπάθεια ζητάμε από όλους τους φορείς να συνδράμουν . Γιατί αυτό το όνειρο δεν θα σβήσει!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ