Η επίσκεψη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών στον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών (Ε.Ο.Α.Κ.) Ιωσήφ Σταυρακάκης. Ο πρόεδρος της ΕΟΑΚ ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου για την υποψηφιότητα της Ελλάδας και της Κρήτης (Ηράκλειο) για την διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωφών Καλαθοσφαίρισης το 2023.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης ευχήθηκε το Πανευρωπαϊκό  Πρωτάθλημα Κωφών να πραγματοποιηθεί στο νησί μας και στο Ηράκλειο, και προς αυτήν την κατεύθυνση η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι αρωγός για την επιτυχή διεξαγωγή του μεγάλου αθλητικού γεγονότος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης: Τάκης Κορδονούρης- Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Α.Κ., Γιάννης Τουφής  – Πρόεδρος Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Κωφών (D.I.F.B.), Endress Jurgen – Γ.Γ. / Τεχνικός Διευθυντής Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Κωφών (D.I.F.B.), Ράζου Έστα  – Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών (Ε.Ο.Α.Κ.), Ξαξίρη Aσπασία – Πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου Κωφών Κρήτης  «Μίνωας».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ