Η επίσκεψη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών στον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου

Τελευταία Ενημέρωση:

Τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών (Ε.Ο.Α.Κ.) Ιωσήφ Σταυρακάκης. Ο πρόεδρος της ΕΟΑΚ ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου για την υποψηφιότητα της Ελλάδας και της Κρήτης (Ηράκλειο) για την διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωφών Καλαθοσφαίρισης το 2023.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης ευχήθηκε το Πανευρωπαϊκό  Πρωτάθλημα Κωφών να πραγματοποιηθεί στο νησί μας και στο Ηράκλειο, και προς αυτήν την κατεύθυνση η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι αρωγός για την επιτυχή διεξαγωγή του μεγάλου αθλητικού γεγονότος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης: Τάκης Κορδονούρης- Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Α.Κ., Γιάννης Τουφής  – Πρόεδρος Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Κωφών (D.I.F.B.), Endress Jurgen – Γ.Γ. / Τεχνικός Διευθυντής Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Κωφών (D.I.F.B.), Ράζου Έστα  – Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών (Ε.Ο.Α.Κ.), Ξαξίρη Aσπασία – Πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου Κωφών Κρήτης  «Μίνωας».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...