Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία του Γαζίου την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου

Petite Perle 300×250

Λιτές και σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας θα είναι οι φετινές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στα Δημοτικά σχολεία του Γαζίου.

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου οι μαθητές θα σχολάσουν στις 10 και θα παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις μέσα στις τάξεις τους.

Το ίδιο και στο 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου. Η προσέλευση των μαθητών θα γίνει κανονικά το πρωί, ενώ δύο ώρες μετά τα παιδιά θα σχολάσουν.

Κατά τη διάρκεια των δύο ωρών που θα βρίσκονται οι μαθητές στο σχολείο θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις σχετικά με την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου εντός του κάθε τμήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παράδοση της σημαίας από τη Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Εύα Λειτουργάκη και τον Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Μανώλη Μπελιμπασάκη θα γίνει στον αύλειο χώρο παρουσίας εκπροσώπων εκπαιδευτικών και μαθητών, ενώ την ίδια στιγμή θα ακουστούν και τα ονόματα των παραστατών.

Ωστόσο, δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν γίνει κατάθεση στεφάνων ή αν ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες παρακολουθήσουν τον καθιερωμένο εκκλησιασμό, όπως γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια προ κορωνοϊού.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ