Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στο “FOOD MARKET SHOW 2020”

Τελευταία Ενημέρωση:

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη, στο πλαίσιο της αναγκαιότητας προσαρμογής  στις απαιτήσεις της νέας εποχής,  θα συμμετέχουν στην 1η διαδικτυακή εμπορική έκθεση για τα Ελληνικά Τρόφιμα και Ποτά, την FOOD MARKET SHOW 2020, η οποία  θα διεξαχθεί  8-11 Δεκεμβρίου 2020.

Η συμμετοχή αυτή έχει εμπορικό χαρακτήρα και  στόχο την προβολή των τοπικών προϊόντων και την προώθηση των κρητικών επιχειρήσεων στην παγκόσμια αγορά. Θα φιλοξενηθεί σε ένα έξυπνο και απόλυτα λειτουργικό ψηφιακό περιβάλλον και θα αποτελέσει το σύγχρονο και καινοτόμο σημείο συνάντησης των Κρητικών  παραγωγών και επιχειρήσεων με διεθνείς αγοραστές,  προερχόμενους  από τον κλάδο της οργανωμένης λιανικής, χονδρεμπορίου, ξενοδοχείων και μαζικής εστίασης.

Σε δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα, Μανόλης Χνάρης  αναφέρει:

«Η Περιφέρεια Κρήτης, παρά τις ιδιαίτερες ανάγκες και συνθήκες, που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας του COVID 19, συνεχίζει με εναλλακτικά μέσα να στηρίζει την εξωστρέφεια των παραγωγών και των επιχειρήσεων του νησιού. Για το λόγο αυτό οργανώνουμε τη συμμετοχή μας στην 1η διαδικτυακή εμπορική έκθεση για τα Ελληνικά Τρόφιμα και Ποτά, την FOOD MARKET SHOW 2020. Μέσα από την προβολή  των τοπικών μας προϊόντων,σε ένα διευρυμένο διεθνές αγοραστικό κοινό, θα δώσουμε μία ακόμη ευκαιρία στους παραγωγούς και επιχειρηματίες του νησιού μας, να αναπτύξουν επαφές και να πραγματοποιήσουν διαδικτυακά εμπορικές συναντήσεις,  με αγοραστές, προερχόμενους από δέκα και πλέον χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Πολωνία, Αυστρία, ΗΠΑ, Ρουμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Κύπρος κα). Στόχος της δράσης αυτής,  είναι η  προώθηση και διείσδυση των τοπικών μας προϊόντων σε αγορές του εξωτερικού και κατ’ επέκταση η υπέρβαση της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βιώνουμε.»

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...